ΑΘΗΝΑ
01:22
|
28.09.2024
Η αποψινή μοτοπορεία στις λεωφόρους Κηφισίας και Αλεξάνδρας γίνεται στο πλαίσιο στάσης εργασίας που ολοκληρώνεται στις 23.00.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι διανομείς της εταιρίας Wolt εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους για περισσότερα δικαιώματα και βελτίωση των σκληρών συνθηκών δουλειάς πραγματοποιώντας απόψε μετά τις 19.00 μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας.

Η μοτοπορεία πραγματοποιείται στο πλαίσιο αποψινής στάσης εργασίας στην Αθήνα από τις 19.00 το απόγευμα μέχρι τις 23.00 το βράδυ.

Οι διανομείς της Wolt έχουν αποφασίσει απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με τους συναδέλφους τους στην «e-food», στις 11 Οκτώβρη 2024.

Κινητοποιήσεις και στη Θεσσαλονίκη

Αύριο, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, οι διανομείς της Wolt στη Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν σε 24ωρη απεργία και θα πραγματοποιήσουν μετά τις 14.00 το μεσημέρι απεργιακή μοτοπορεία μπροστά από το Εργατικό Κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Η κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων της «e-food», των διανομέων της «Wolt» και τη στήριξη του ΣΕΤΕΠΕ. Την ίδια μέρα θα γίνει νέα συνέλευση για τους διανομείς της «Wolt» στο πλαίσιο αποφάσεων για περαιτέρω κινήσεις με στόχο αυξήσεις στο εισόδημά τους και προστασία της υγείας και της ασφάλειάς τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 37 οι νεκροί του τυφώνα Helene στις ΗΠΑ – 4 εκατ. χωρίς ρεύμα

Σε ένα 24ωρο, ξέσπασαν 23 πυρκαγιές, λέει η Πυροσβεστική

Βία και προσαγωγές από τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο κατά τη Βραδιά του Ερευνητή

Στους 17 οι νεκροί από τον τυφώνα Helene χτυπάει στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα