ΑΘΗΝΑ
15:22
|
28.04.2024
Οι μισοί περίπου Έλληνες δήλωσαν ότι δεν έκαναν καθόλου σεξ ή το πολύ μια φορά την εβδομάδα στην αρχή της καραντίνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ερωτική διάθεση των Ελλήνων αυξήθηκε κατακόρυφα μετά τις θετικές ειδήσεις των προηγούμενων εβδομάδων σχετικά με τα εμβόλια και την αποτελεσματικότητά τους.

Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα της έρευνας που εκπόνησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών για τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και παρουσίασε ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης σε εκπομπή του Mega.

Ο κ. Κωνσταντινίδης υποστηρίζει πως τον Νοέμβριο, τον μήνα κατά τον οποίο ξαναμπήκαμε σε λοκντάουν, “κλειδώθηκε” και η σεξουαλική μας διάθεση. Σύμφωνα με την έρευνα, οι μισοί Έλληνες που ρωτήθηκαν, δεν είχαν καθόλου ερωτικές επαφές ή το πολύ μία επαφή την εβδομάδα κατά τις πρώτες εβδομάδες της καραντίνας.

Πιο συγκεκριμένα, το 35% δεν κάνει καθόλου σεξ, το 27% περιορίζεται στη μία φορά την εβδομάδα, ενώ μόλις ο 7% των συμπατριωτών μας σπάει τη ρουτίνα της καραντίνας με σεξουαλικές συνευρέσεις 4-5 φορές την εβδομάδα.

Σε ερώτηση, όμως, για το αν οι αναγγελίες για τα εμβόλια και την αποτελεσματικότητάτ ους επηρέασε τη συχνότητα των ερωτικών επαφών, το 70% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησε ότι την επηρέασε και μάλιστα θετικά.

Κατά τ’ άλλα, αυτήν την περίοδο το 78,6% των Ελλήνων αποφεύγει τις ερωτικές επαφές με άτομα που δεν γνωρίζει καλά, ενώ το 61% των συμμετεχόντων δείχνει διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο.

Υψηλό, βέβαια, είναι το ποσοστό κι εκείνων που ανησυχούν για τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου: 53,50%. Σ’ αυτές, προφανώς, δεν συνυπολογίζουν και την ανεβασμένη λίμπιντο…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Ξεκινούν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για 3 μορφές καρκίνου και καρδιαγγειακά νοσήματα

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα