ΑΘΗΝΑ
09:59
|
06.05.2024
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Αιγάλεω, ο εμβολιασμός 34χρονου αντιδημάρχου, ο οποίος εμβολιάστηκε εκτός σειράς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Αιγάλεω, ο εμβολιασμός 34χρονου αντιδημάρχου, ο οποίος εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Πρόκειται για τον Ηλία Μάνδρο, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να γνωστοποιήσει τον εμβολιασμό του σε ανάρτησή του στα social media.

“1η δόση εμβολίου. Καλή ανοσία να έχουμε, τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και βγαίνουμε αλώβητοι” κοινοποίησε ο Ηλίας Μάνδρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτησή του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων αφενός γιατί ο Ηλίας Μάνδρος δεν είναι υγειονομικός και ως εκ τούτου δεν έρχεται σε επαφή με ασθενείς και αφετέρου γιατί ανήκει σε μικρή ηλικιακή ομάδα για την οποία δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα των εμβολιασμών.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος ισχυρίστηκε ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς γιατί είναι πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Υγείας. Ωστόσο, ο κ. Μάνδρος δεν έχει κάποια ιατρική ιδιότητα και δεν έρχεται σε επαφή με τους ασθενείς του Κέντρου Υγείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα