ΑΘΗΝΑ
07:59
|
24.04.2024
Με “άνωθεν εντολή” όπως αποκαλύπτει ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου, κατήγγειλε πως στο νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία” ακυρώθηκε προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών για να εμβολιαστούν στη θέση τους “ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο κ. Παπανικολάου γράφει στην ανάρτησή του: “Σήμερα 29/12 στο “Σωτηρία” (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριε Κικίλια”.

Σήμερα 29/12 στο "Σωτηρία" (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν…

Posted by Panagiotis G Papanikolaou on Tuesday, December 29, 2020

Να σημειωθεί πως σήμερα στο νοσοκομείο “Σωτηρία” εμβολιάστηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Πάτροκλος Γεωργιάδης και Μάνος Λογοθέτης.

Δείτε πώς απάντησαν στην καταγγελία η διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Εμβολιασμοί υγειονομικών στο ΑΧΕΠΑ

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη οι πρώτοι εμβολιασμοί των υγειονομικών κατά της Covid-19, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Για “μέρα γιορτής” και “θρίαμβο της επιστήμης, μιας και το εμβόλιο για πρώτη φορά στην ιστορία κατάφερε και ολοκληρώθηκε σε ελάχιστους μήνες”, έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας Παναγιώτης Κωτσιόπουλος, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκε. 

Για την αρχή του τέλους της πανδημίας, “αυτού του πολέμου”, έκανε λόγο ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης αμέσως μετά τον εμβολιασμό του και ευχήθηκε “να συμμετάσχουμε όλοι σ’ αυτήν την προσπάθεια για να γλιτώσουμε απ’ αυτή την πανδημία”.

“Είναι ένα ασφαλές εμβόλιο. Εδώ είμαστε για να πείσουμε τον κόσμο, όταν θα δοθεί η ευκαιρία, όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν γιατί αυτό θα είναι το όπλο για να περάσουμε ξανά στην κανονικότητά μας. Να ξαναζήσουμε ελεύθεροι”, επισήμανε, από την πλευρά του, ο αναπληρωτής καθηγητής Συμεών Μεταλλίδης, Ιατρός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, υπεύθυνος διαχείρισης των περιστατικών Covid-19, ο οποίος μαζί με τον νοσηλευτή Γιάννη Ιστίκογλου ήταν οι δύο πρώτοι που έκαναν το εμβόλιο στη βόρεια Ελλάδα. Συνολικά, αναμένεται να εμβολιαστούν, σήμερα, στο ΑΧΕΠΑ 60 άτομα. Τυχερός που έκανε το εμβόλιο διότι το ιικό φορτίο στο νοσοκομείο είναι αρκετά υψηλό, δήλωσε ο κ. Ιστίκογλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σχέδιο Ανάν: Το βροντερό όχι των Ελληνοκυπρίων, η  εξαγορά των συνειδήσεων και οι παραχαράκτες

Ο καιρός σήμερα: Επιμένει η σκόνη, μποφόρ στο Αιγαίο

Το μεγάλο «Όχι» του 2004: Η δεύτερη επανάσταση των Κυπρίων

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα