ΑΘΗΝΑ
16:28
|
19.04.2024
Σε μία ακόμα φαρσική παλινωδία , η κυβέρνηση -"με εντολή Μητσοτάκη"- σταματά τους κατά προτεραιότητα εμβολιασμούς των δικών της παιδιών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μία ακόμα φαρσική παλινωδία της, η κυβέρνηση -“με εντολή Μητσοτάκη” φυσικά- βάζει τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και έξω από τα σύνορά μας.

Αφού από το πρωί της Τετάρτης (30/12) διέρρευσε σε ημέτερα media η “οργή” του πρωθυπουργού για τις selfies και τις αναρτήσεις στα social media από στελέχη που εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα αλλά χωρίς καμία υγειονομική λογική, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκρόσωπος κ. Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε στο ραδιόφωνο των ‘Παραπολιτικών’ ότι “ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα”.

Όπως δήλωσε η κ. Πελώνη, “Υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. Μέχρι χθες εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν και εδώ κλείνει η λίστα”.

Τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στη λίστα -σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο- θα εμβολιαστούν στην ώρα τους και συνάρτηση με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό. 

Η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι το Μέγαρο Μαξίμου “αποδοκιμάζει τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους. Όλα αυτά, βέβαια, κατόπιν εορτής και κατόπιν του ξέφρενου πανηγυριού των “αρίστων” που έσπευσαν να εμβολιαστούν και να το διαφημίσουν προκλητικά όχι μόνο στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στα προσφιλή τους mainstream media.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη: «Σημαντικό στάδιο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας»

Οι ΗΠΑ θα στείλουν όπλα 1 δις δολαρίων στο Ισραήλ- «Υποστήριξη άνευ όρων»

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Κόκκαλης: «Ποιος πήρε το λαθραίο ξυλόλιο που κατασχέθηκε λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη;»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα