ΑΘΗΝΑ
10:42
|
03.05.2024
Εμμένει η Κεραμέως ότι δεν επίκειται νέο κλείσιμο των σχολικών μονάδων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περισσότερες από 300 είναι οι σχολικές μονάδες ή τα τμήματα που δεν λειτουργούν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό.

Ο αριθμός των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων αυξάνεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία 24ωρα, στη λίστα του υπουργείου Παιδείας. 

Το πρωί σήμερα ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπανικολάου” Νίκος Καπραβέλος απηύθυνε δραματική έκκληση για κλείσιμο των σχολείων πριν φτάσουμε στην “έκρηξη”, όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ Νίκος Θωμαΐδης μίλησε για τη ραγδαία αύξηση του γονιδιώματος του κορονοϊού που εντοπίζεται στα λύματα της Αττικής, προειδοποιώντας για τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων σε περίπτωση που δεν ληφθούν μέτρα. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Θωμαΐδης σημείωσε πως η αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα φτάνει έως και το 200%, γεγονός που προκαλεί ανησυχία. 

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ξεκαθάρισε χθες μιλώντας στην ΕΡΤ ότι εν υπάρχει προγραμματισμένη συζήτηση με τους ειδικούς για το θέμα των σχολείων. Δείτε εδώ αναλυτικά τον πίνακα του Υπουργείου με τα κλειστά σχολεία ή τμήματα σε όλη την επικράτεια.

Πηγή: alfavita.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα από τους θεατές

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα