ΑΘΗΝΑ
11:04
|
03.05.2024
Η τραγουδίστρια καταγγέλλει την “υποκρισία” όσων πέφτουν από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις για τον 52χρονο Μέριλιν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Φίμπι Μπρίτζερς, τραγουδίστρια της ανεξάρτητης αμερικανικής μουσικής σκηνής, αποκαλύπτει πως ήταν έφηβη όταν ο Μέριλιν Μάνσον τής έδειξε αυτό που αποκαλούσε “δωμάτιο βιασμού” στο σπίτι του. Η Αμερικανίδα εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις γυναίκες που σήμερα καταγγέλλουν τον 52χρονο ρόκερ για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και σωματική και συναισθηματική βία και παράλληλα κατακεραυνώνει την υποκρισία όσων δηλώνουν “σοκαρισμένοι” από τις αποκαλύψεις.

Η γνωστή από την επιτυχία με το “Motion Sickness” τραγουδίστρια έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter, ότι είχε πάει στο σπίτι του Μάνσον πριν από χρόνια με κάτι φίλους. “Πήγα στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον όταν ήμουν έφηβη με μερικούς φίλους”, γράφει η 26χρονη διευκρινίζοντας ότι ήταν μεγάλη φαν της μουσικής του Μάνσον. “Αναφέρθηκε σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ως ‘δωμάτιο βιασμού’. Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα απαίσιο αστείο, σαν το σεξιστικό χιούμορ στις ανδρικές κολεγιακές αδελφότητες. Έπαψα να είμαι φαν”.

Λίγες ώρες πριν από την ανάρτηση της Μπρίτζερς, έγινε γνωστό ότι αστυνομικοί αλλά κι ένα ελικόπτερο της αστυνομίας εθεάθησαν στην έπαυλη του Μάνσον για να ελέγξουν αν ο καλλιτέχνης είναι καλά στην υγεία του. Μια φίλη του 52χρονου κάλεσε την αστυνομία καθώς ανησύχησε που δεν μπορούσε για ώρες να επικοινωνήσει με τον φίλο της.

Υπενθυμίζεται ότι 11 γυναίκες, ανάμεσά τους η πρώην αρραβωνιαστικιά του και ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, κατηγορούν τον Μάνσον για κακοποιήσεις ετών. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για “διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας”.

Σε μια άλλη ανάρτησή της, η νεαρή μουσικός Φίμπι Μπρίτζερς έγραψαν για όσους κάνουν σήμερα τους ανήξερους ή λύουν τις συνεργασίες τους με τον Μάνσον: “Η δισκογραφική του ήξερε, οι μάνατζέρ του ήξεραν, η μπάντα του ήξερε. Τώρα παίρνουν αποστάσεις και παριστάνουν τους σοκαρισμένους και τους συγκλονισμένους. Είναι γ@@@να αξιολύπητο!”.

Πηγή: Daily Mail

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα