ΑΘΗΝΑ
16:51
|
25.04.2024
Η Έλενα Ακρίτα τονίζει ότι ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη, τη θεωρεί βασική υπεύθυνη της αποκάλυψης και δημοσιοποίησης της υπόθεσης του πελάτη του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στοχοποίηση από τον Αλέξη Κούγια, πληρεξούσιο δικηγόρο του κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη, καταγγέλλει η Έλενα Ακρίτα στο λογαριασμό της στο Facebook, τονίζοντας ότι ο ποινικολόγος τη θεωρεί βασική υπεύθυνη της αποκάλυψης και δημοσιοποίησης της υπόθεσης του πελάτη του.

“Παρακαλώ κοινοποιήστε. Μόλις τώρα στο MegaTV και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, με στοχοποίησε ο Κούγιας ως την βασική υπεύθυνη για την δημοσιοποίηση της υπόθεσης Λιγναδη. Επίσης αναφέρθηκε στην δίκη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορώντας με ότι κατέθεσα εναντίον του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ο οποίος αθωώθηκε” υπογραμμίζει  η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της.

Ο Αλέξης Κούγιας κατά την επίθεση του υποστήριξε ότι “όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις της Έλενας Ακρίτας με το πολιτικό κατεστημένο πολλά χρόνια”, ισχυριζόμενος ότι η δημοσιογράφος “πήγε να εμπλέξει τον κ. Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση Γιακουμάκη. Οι άνθρωποι που χωρίς κόστος λένε ότιδηποτε έχω μάθει να τους βλέπω με πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα”.

“Άλλο ένα χτύπημα από τον Όμιλο Μαρινάκη” στηλιτεύει η Έλενα Ακρίτα που είχε παραιτηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από τα “Νέα” μετά από 20 χρόνια εξαιτίας της λογοκρισίας που υπέστη άρθρο της, το οποίο αποδομούσε επί της ουσίας το ρεπορτάζ της εφημερίδας σχετικά με το εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι χθες η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, της ιστοσελίδας του in.gr, αλλά και του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου, έπειτα από δημοσίευμα στο οποίο ο τελευταίος την καταγγέλλει ότι του κατέστρεψε τη καριέρα. Η ίδια απάντά ότι πρόκειται για λασπολογία η οποία προέρχεται από άτομα “σε διατεταγμένη υπηρεσία”.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν η πρώτη που δημοσιοποίησε ότι επίκειται παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο, ρεπορτάζ που διέψευσαν τόσο ο ίδιος όσο και το υπουργείο Πολιτισμού κατηγορώντας την για “παραπλανητική πληροφορία” που “εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες”. Η Λίνα Μενδώνη δε, επέμενε τότε ακόμη ότι “δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού” για να επανέλθει λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής με νέες θεωρίες και δικαιολογίες περί εξαπάτησής της από έναν “επικίνδυνο άνθρωπο”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

ΗΠΑ: Εκατοντάδες νέες συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων φοιτητών

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ την Παρασκευή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα