ΑΘΗΝΑ
12:17
|
15.04.2021
Ο ΕΟΦ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό θανάτου της 63χρονης αμέσως μετά τον εμβολιασμό της στο Ίλιον.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ΕΟΦ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό θανάτου της 63χρονης αμέσως μετά τον εμβολιασμό της στο Ίλιον, στην οποία υποστηρίζει ο θάνατος της γυναίκας “δεν φάινεται να σχετίζεται με τον εμβολιασμό”. 

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ: 

“Με βάση τα υπάρχοντα μέχρι στιγμής δεδομένα ο θάνατος δεν φαίνεται να συσχετίζεται με τον εμβολιασμό, καθώς επισυνέβη επί εδάφους διαπιστωθέντος βαρέως υποκείμενου νοσήματος. Αναμένεται, πλην του πορίσματος και η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση με παθολογοανατομικά ευρήματα”.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Αντώνης Σαρακούδης, δικηγόρος της οικογένειας της 63χρονης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για το αντίθετο, αναφέροντας στο Mega ότι υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με το ότι ο θάνατος προήλθε από τον εμβολιασμό.

“Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί. Υπάρχουν ενδείξεις ο θάνατος να επήλθε από το εμβόλιο, να της προκάλεσε έντονο αλλεργικό σοκ. Το πόρισμα είναι πνευμονικό οίδημα. Προέρχεται από το έντονο αλλεργικό σοκ. Έχουμε ορίσει τεχνικό σύμβουλο” διευκρίνισε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας, ο θάνατος της 63χρονης οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

Διαπιστώθηκε “Μακροσκοπική εικόνα παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου και πνευμονικού οιδηματος υπό περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση” ανέφερε ο Νίκος Καλόγριας, τονίζοντας ότι εχουν αποσταλεί και δείγματα για ιστολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε κάποια άλλη αιτία που οδήγησε στον θάνατο την 63χρονη.

Η 63χρονη μετά το πέρας του εμβολιασμού της την Τρίτη, παρέμεινε στο εμβολιαστικό κέντρο Ιλίου για δεκαπέντε λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ένιωσε αδιαθεσία και κάθισε σε ένα παγκάκι παρακείμενου πάρκου. Όταν περίοικοι αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα δεν ένιωθε καλά ενημέρωσαν τους γιατρούς του εμβολιαστικού κέντρου ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ. Παρά το γεγονός ότι της προσφέρθηκε άμεσα βοήθεια, η γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα εμβόλια δεν τα φέρνει ο καπιταλισμός αλλά τα δημόσια κεφάλαια

Ο Τζον Κλιζ “σφάζει” με το χιούμορ του την πολιτική ορθότητα

Ο Πολιτισμός στους δρόμους – 13 μήνες σε αναστολή λειτουργίας

Hγέτες και νομπελίστες ζητούν να καταργηθούν οι πατέντες των εμβολίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα