ΑΘΗΝΑ
15:24
|
03.05.2024
Η αστυνομία του Νιου Χάμσαϊρ αναφέρει ότι οι κατηγορίες δεν έχουν “σεξουαλικό χαρακτήρα” – Αφορά επίθεση του μουσικού σε βάρος εικονολήπτη το 2019.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία της πολιτείας Νιου Χάμσαϊρ των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Μέριλιν Μάνσον τη Δευτέρα στις 25 του μηνός. Ο 52χρονος μουσικός αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για πλημμέλημα για το περαστικό επίθεσης σε βάρος εικονολήπτη το 2019 σε συναυλία στο Γκίλφορντ. Ο Μέριλιν Μάσον φέρεται να έφτυσε τον κάμεραμαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Η αστυνομία διευκρινίζει ότι ο μουσικός και οι υπεύθυνοι των δημοσίων σχέσεων του γνωρίζουν για την έκδοση του εντάλματος εδώ και καιρό, αλλά δεν έχουν μπει στον κόπο να επικοινωνήσουν με το αστυνομικό τμήμα του Γκίλφορντ. Υπογραμμίζουν επίσης ότι οι κατηγορίες δεν έχουν “σεξουαλικό χαρακτήρα”. Σύμφωνα με την αστυνομία κάθε κατηγορία επισείει ποινή φυλάκισης μικρότερης του ενός έτους και πρόστιμο έως 2.000 δολάρια.  

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα αποκαλύφθηκε ότι η πρώην βοηθός του Μάνσον, Άσλεϊ Γουόλτερς, σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του μουσική με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης. Η νομική ομάδα της Γουόλτερς κατέθεσε μήνυμα στην Καλιφόρνια στην οποία ο Μάνσον καταγγέλλεται πως υπήρξε ένας τρομακτικός και βίαιος εργοδότης που έλεγε στους φίλους του πως μπορούν να την χαϊδεύουν και να την φιλούν, ενώ την ανάγκαζε να εργάζεται για 48 ώρες συνεχόμενα. Η νομική ομάδα του ροκ σταρ ανέφερε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Μάνσον “αρνείται κατηγορηματικά” τις σε βάρος του κατηγορίες.

Για την υπόθεση του Γκίλφορντ ο δικηγόρος του μουσικού Χάουαρντ Κινγκ, σχολίασε στην ιστοσελίδα Pitchfork: “Δεν είναι κρυφό για όποιον έχει βρεθεί σε συναυλία του Μέριλιν Μάνσον ότι του αρέσει να είναι προβοκατόρικος στη σκηνή, ιδιαίτερα μπροστά σε κάμερα. O ισχυρισμός για το πλημμέλημα ήρθε ύστερα από μήνυση από καμεραμάν για αποζημίωση ύψους άνω των 35.000 δολαρίων επειδή μια μικρή ποσότητα σάλιου ήρθε σε επαφή με το μπράτσο του. Όταν ζητήσαμε αποδείξεις, δε λάβαμε ποτέ απάντηση. Όλο αυτό είναι γελοίο, αλλά θα συνεργαστούμε με τις αρχές, όπως έχουμε κάνει εξ αρχής”.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα