ΑΘΗΝΑ
03:36
|
26.04.2024
Γροθιά στο στομάχι το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της ισραηλινής εφημερίδας Χααρέτζ για τα νεκρά παιδιά της Γάζας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο, σε μία σπάνια εκδήλωση διεθνιστικής αλληλεγγύης και δημοκρατικής συνείδησης, η Ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ, υπογραμμίζει το βαρύ τίμημα του πολέμου δημοσιεύοντας τις 67 φωτογραφίες των μικρών παιδιών που σκοτώθηκαν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Tο κείμενο που συνοδεύει την συγκλονιστική εικόνα tου πρωτοσέλιδου της Χααρέτζ, η οποία έχει κρατήσει μετριοπαθή στάση έναντι του Ισραήλ κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών, αναφέρει: “67 παιδιά σκοτώθηκαν από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κατά της Λωρίδας της Γάζας κατά την πρόσφατη κλιμάκωση. Αυτό είναι το τίμημα του πολέμου”.

“Σεβασμός: Η ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ -της οποίας οι αναγνώστες επίσης στέλνουν τα παιδιά τους να πολεμήσουν στους πολέμους του Ισραήλ- δημοσιεύει τα ονόματα και τι φωτογραφίες των Παλαιστίνιων παιδιών που σκοτώθηκαν από το Ισραήλ στη Γάζα. 67 παιδιά σκοτώθηκαν στη Γάζα, αυτό είναι το τίμημα του πολέμου. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί”, σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter, αναδημοσιεύοντας το πρωτοσέλιδο, ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής στη Μέση Ανατολή, Λούις Φίσμαν.

“Δε θα είμαστε συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα”, καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Από τις 10 έως τις 21 Μαΐου, 254 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, ανάμεσά τους 67 παιδιά σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Στο Ισραήλ, οι ρίψεις ρουκετών από τη Γάζα σκότωσαν 12 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, μια έφηβη και έναν στρατιώτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα