ΑΘΗΝΑ
18:14
|
26.04.2024
«Ποτέ δεν μπορείς να έχεις μια ομάδα στην οποία κι οι έντεκα να αποδίδουν το ίδιο» ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσθηση έχει προκαλέσει το σχόλιο-«καρφί» του υπουργού Επικράτειας, Γιώργου Γεραπετρίτη, κατά υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αποτελεσματικότητα τους στο πλαίσιο διαδικτυακής συνέντευξής του.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αν ο πρωθυπουργός είναι ευχαριστημένος από όλους τους υπουργούς, εάν όλοι οι υπουργοί κάνουν καλά τη δουλειά τους, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε με νόημα: «Ποτέ δεν μπορείς να έχεις μια ομάδα στην οποία κι οι έντεκα να αποδίδουν το ίδιο».

Με αυτή τη φράση ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για αυξανόμενη δυσαρέσκεια τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στη ΝΔ. Μένει να φανεί για ποιους υπουργούς χτυπάει η «καμπάνα» και πώς αυτοί θα αντιδράσουν.

Υπενθυμίζεται πως «στο στόχαστρο» βουλευτών της ΝΔ έχουν βρεθεί υπουργοί όπως η Λίνα Μενδώνη (για τη διαχείριση της υπόθεσης Λιγνάδη), ο Κώστας Τσιάρας (για το νομοσχέδιο της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας) και πρόσφατα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τα αυξανόμενα το τελευταίο διάστημα περιστατικά θανατηφόρας βίας μεταξύ συμμοριών αλλά και την υπόθεση Φουρθιώτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τον Ιούνιο η δίκη Κασιδιάρη-Σπαρτιατών για εξαπάτηση εκλογέων

Τραυματίας σε τροχαίο Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός

Αναβάλλεται το ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα