ΑΘΗΝΑ
22:48
|
19.04.2024
Οι γονείς της Καρολάιν φέρεται να γνωρίζουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του πιλότου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά από 37 ημέρες άσκησης του υποκριτικού του ταλέντου, να ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει κλείσει για τις αρχές οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν το κίνητρο του 33χρονου πιλότου που ισχυρίζεται ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο.

Έτσι πέρα από τις φερόμενες οικονομικές διαφορές του ζευγαριού, τις δηλώσεις Αναγνωστόπουλου μέσα από την VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού και τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης για τον ακριβή χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σαλονιού τα οποία αναμένονται, υπάρχουν και άλλες συγκλονιστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” που μίλησε με τον πατέρα της άτυχης Καρολάιν οι γονείς της Καρολάιν γνωρίζουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη, όπως και για ένα “μυστικό” που ενδεχομένως να γνώριζε και η ίδια η 20χρονη.

“Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα” είπε σιβυλλικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Αναφερόμενος στα στοιχεία που μαρτυρούν ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης προσπαθούσε να χειραγωγήσει την 20χρονη αποκόπτοντάς την από τα πάντα, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι συνεδρίες του ζευγαριού με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας σταμάτησαν μετά από προτροπή του πιλότου.

“Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό η Καρολάιν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της. Εκμυστηρευόταν στη σύμβουλο πολλά πράγματα αλλά και τους φόβους που τη διακατείχαν εκείνη την περίοδο. Τότε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρε το κινητό της συζύγου του κι έστειλε μήνυμα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, η σύμβουλος επικοινώνησε με τον πιλότο, με τον ίδιο να λέει ότι συμφωνούσε να συνεχιστούν οι συνεδρίες, αλλά μετά εξαφανίστηκε”, σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Από την πλευρά του, μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της Καρολάιν εξέφρασε τη θλίψη για τον χαμό της κόρη του, αλλά και την οργή του για τον Αναγνωστόπουλο.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτήρισε δειλό τον πιλότο, καθώς, όπως υποστήριξε, σκότωσε την κόρη του στον ύπνο της για να μην μπορέσει εκείνη να αντιδράσει.

“Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν. Αυτό που το κάνει χειρότερο κατά τη γνώμη μου είναι ότι ήταν τόσο δειλός, καταλαβαίνετε; Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε”, είπε εμφανώς φορτισμένος.

Πρόσθεσε πως δεν μπορεί να μιλήσει για τα κίνητρα του δράστη, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη, η οποία όπως είπε θα αποδοθεί όταν ο δολοφόνος της κόρης του καταδικαστεί σε ισόβια.

“Αυτό νομίζω. Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει”, κατέληξε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα