ΑΘΗΝΑ
05:24
|
19.04.2024
Τι είπε για τα έξοδα της κηδείας, το οικόπεδο στο Πικέρμι, το ημερολόγιο της Καρολάιν και τις φημολογούμενες σχέσεις του με τον Δογιάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της γυναίκας του, σε δήλωσή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, μέσα από την VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, καταγγέλλει ως ψευδή τα δημοσιεύματα για το ημερολόγιο της δολοφονηθείσας συζύγου του, το ταξίδι στη Σούδα, την αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι, τη φημολογούμενη σχέση του με τον Δογιάκη αλλά και εκείνα που αναφέρονται στην ανάληψη του κόστους της κηδείας της άτυχης Καρολάιν Κράουτς από τη μητέρα της.

Υπογράμμισε ότι νιώθει “ανακουφισμένος” από την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων η οποία ανέθεσε στην οικογένεια της Καρολάιν την προσωρινή επιμέλεια της κόρης του, γιατί όπως είπε ξέρει «ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο». 

Διέψευσε επίσης όσα ακούγονται και γράφονται για το οικόπεδο 500τ.μ. που θα αγόραζε με την Καρολάιν στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ισχυριζόμενος ότι “ακούγονται ανακρίβειες” και τονίζοντας πως “η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του”. Επίσης αρνήθηκε πως πήγε είτε ο ίδιος ή η Καρολάιν στη Σούδα για να νοικιάσουν κάποιο σπίτι. “Ούτε εγώ ούτε η Καρολάιν έχουμε ταξιδέψει στη Σούδα αυτή τη χρονιά” υποστηρίζει.

Συνέχισε διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα της βρετανικής “Daily Mail”, υπογραμμίζοντας ότι θεωρεί την εφημερίδα αναξιόπιστη “γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο” της Καρολάιν.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνος που πλήρωσε τα χρήματα για την κηδεία της 20χρονης και όχι η οικογένεια της Καρολάιν. Σημειώνεται πως ο δικηγόρος της μητέρας της δολοφονηθείσας είχε πει πως ο 33χρονος απαίτησε από εκείνη να πληρώσει το φέρετρο.

Αναφορικά με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Κρητικός”, Σταύρο Δογιάκη, αρνήθηκε πως γνώριζε τον επιχειρηματία και ότι επισκεπτόταν το εστιατόριό του: “Δεν έχω σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας ‘Κρητικός’. Δεν γνωριζόμασταν ποτέ και δεν έχω επισκεφτεί το μαγαζί που διατηρούσε”.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο 32χρονος έχει δεχθεί να δουλεύει στην καντίνα του σωφρονιστικού ιδρύματος, γεγονός θα μεταφραστεί σε μείωση της ποινής του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα