ΑΘΗΝΑ
17:26
|
20.04.2024
Τι κατάλαβαν τα κοινωνικά δίκτυα από τη συνέντευξη Μητσοτάκη σε Τζίμα και Πρετεντέρη;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Δεν θεωρώ ότι η πανδημία έχει ξεφύγει”, δήλωσε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωνε πάνω από 6.000 κρούσματα νέου κορονοϊού για δεύτερο 24ωρο. Το 4ο κύμα της πανδημίας είναι εδώ και η κυβέρνηση δέχεται έντονες πιέσεις για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης καθώς όπως και πέρυσι οι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος έχουν εξελιχθεί σε “εφιάλτη” της.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε πριν από δύο ημέρες νέα έκτακτα μέτρα-πίεσης προς τους ανεμβολίαστους με αύξηση των rapid tests σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και καταστήματα, αλλά όχι σε ναούς, σούπερ-μάρκετ και φαρμακεία. Η αντιπολίτευση σύσσωμη αντέδρασε αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε με τροπολογία για να συμπεριληφθούν και οι ανεμβολίαστοι πιστοί στα rapid tests για την είσοδό τους στους ναούς.

Ερωτηθείς σχετικά στο MEGA ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την επίθεση επί προσωπικού στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λέγοντας ότι “ίσως ο κ. Τσίπρας δεν έχει αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να μπει σε μια εκκλησία, να ανάψει ένα κερί. Δεν υπάρχει κάποιος στην πόρτα να τον ελέγξει αν θέλει να το κάνει”.  Η ατάκα έγινε viral από χθες το βράδυ με χάσταγκ #με_τον_Κεριακο  και συνεχίζει να τρεντάρει ακόμα. Όλα τα άλλα περί πανδημίας, ακρίβειας, κατώτατου μισθού… ξεχάστηκαν για σήμερα.  

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά tweets του “Κεριάκου”που μας άρεσαν:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θαύμα! Θαύμα!

Το σκίτσο-σχόλιο του Ankyr για τον σταυρό από λάδι στη βάπτιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα