ΑΘΗΝΑ
16:51
|
03.05.2024
Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο μουσικός παραγωγός και μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις νέες καταγγελίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο μουσικός παραγωγός και συμπαρουσιαστής στη δημοφιλή καθημερινή εκπομπή του ANT1 «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, ελέγχεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για διαρροή κι άλλων βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικό περιεχόμενο μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το περιστατικό με την πρώην σύντροφο του.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του, απομακρύνθηκε από την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής είχε αναρτήσει υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο σε ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο GRTimes.gr ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτοπούλου έγινε από την τραγουδίστρια Chrysa μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως ανέφερε, το περιστατικό έγινε όταν η ίδια ήταν ανήλικη σε beach bar στο οποίο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έπαιζε μουσική. Επιπλέον πρώην εργαζόμενη στο «Ράδιο Αρβύλα» έχει καταγγείλει πως οι συμπαρουσιαστές του ήξεραν ότι παρενοχλούσε πολλές γυναίκες, εντός και εκτός της εκπομπής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός για τοξικό νέφος στο Βερολίνο

Οικουμενικός Πατριάρχης: Βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας είναι η πίστη στην Ανάσταση

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα