ΑΘΗΝΑ
05:34
|
25.04.2024
Ιστορίες Χριστουγέννων στο Κοσμοδρόμιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ήταν δύο χρόνια πριν, που ο ψυχίατρός του, του είχε συνταγογραφήσει την υποχρεωτική αποσύνδεση. Ο «υβριδισμός», ειδική μορφή διαταραχής της προσωπικότητας κατά το εγχειρίδιο της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Ένωσης, θεωρούνταν ταυτοχρόνως ως ψυχική νόσος και κίνδυνος για την δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Ως εκ τούτου, κατά το νόμο περί της αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, ο οποίος ρύθμιζε τους προϋπολογισμούς και την ανταποδοτικότητα στα συστήματα υγείας, τα οποία είχαν ιδιαιτέρως επιβαρυνθεί δεκαετίες πριν, από τα κόστη των καρδιαγγειακών παθήσεων των φτωχών, της γηριατρικής και των trans-human επεμβάσεων, θα έπρεπε να ενημερώνεται η κεντρική βάση δεδομένων για τέτοιου είδους επικίνδυνες ψυχικές νόσους, οι οποίες είχε θεωρηθεί ότι έπλητταν την κοινωνική ευστάθεια.

Είχε βιώσει τον πόνο του να πρέπει να εγκαταλείψει τον πλανήτη Κλάους. Τα Χριστούγεννα, τα πάρτι με ψυχοτρόπα και με «safe words» συμπεριλάμβαναν τις καλύτερες παρέες: Μέρκιουρι, Μόρισον, Πρίσλεϊ, Μπόγκαρτ, Μόνικα Μπελούτσι, Μέριλιν και πολλοί, πολλοί άλλοι ήταν εκεί. Αυτός έπρεπε στους τρεις μόλις μήνες όμως, να αποσυνδεθεί.

Κάποτε θα τους έλεγαν υποτιμητικώς, emulations. Χρειάστηκε να δοθούν αγώνες σε όλα τα multiverses και στο διαδίκτυο των πλανητών (Διαδίκτυο 6.0), ώστε να αναγνωριστεί ότι επρόκειτο για συνειδητά, μοναδικά, αν και πληθυντικά όντα. Απαιτήθηκαν σκληροί δικαστικοί αγώνες, προκειμένου να κατοχυρωθεί ότι ναι μεν ο Τζον Λένον υπήρχε ταυτοχρόνως σε αγώνες ποδοσφαίρου, βουδιστικά σύμπαντα, όργια και συναυλίες, ωστόσο ήταν η ίδια μοναδική, πληθυντική προσωπικότητα εκείνη που εκφραζόταν μέσα από όλες τις διαφορετικές εκφάνσεις. Η υπόθεση Λένον vs. Κυβέρνηση των ΗΠΑ, άνοιξε τον δρόμο για την απελευθέρωση των emulations και την αναγόρευσή τους σε μετα-ανθρώπους, όπως και για την σταδιακή παραδοχή του γεγονότος ότι τα multiverses αποτελούσαν μη (φυσικούς και μη) γραμμικούς, πραγματικούς κόσμους.

Ακολούθησε βεβαίως σειρά δημοψηφισμάτων πάνω στην αυτοκυβέρνηση των πολυσυμπάντων, όπου το 90% των χρηστών και εγκιβωτισμένων συνειδήσεων απαίτησε αυτοοργάνωση και κοινωνικοποίησή τους. Όλα αυτά θάφτηκαν σε έναν σωρό ερειπίων, όταν μια επίθεση από hackers, εκκαθάρισε το ίδιο ακριβώς ποσοστό χρηστών, αλλά και συνειδήσεων. Επρόκειτο για ένα σοκ στην βιομηχανία ή έτσι περιγράφηκε, δεδομένου ότι οι κακές γλώσσες ήθελαν τον Mark 4.0, από τον server του στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού να κατευθύνει την επίθεση αυτή.

Ήταν προτιμότερο όπως αποδείχθηκε ένα πρόσκαιρο πλήγμα (ακόμα και αν επρόκειτο για μεταθανάτιο θάνατο) από την οριστική απώλεια όλου του χώρου. Σύντομα σχετικώς, τα πολυσύμπαντα αναπτύχθηκαν τόσο πολύ και πάλι, με νέες εγγυήσεις και με νέες υπηρεσίες γεφύρωσης του φυσικού και των υπολοίπων πραγματικών κόσμων, ώστε το γεγονός της μεγάλης εξαφάνισης πρώτα αποδόθηκε σε διαδικτυακή πειρατεία από την πλευρά της ΣινοΡωσίας και έπειτα ξεχάστηκε.

Ωστόσο, η κατηγοριοποίηση του υβριδισμού ως ασθένειας, αντί επιλογής, αποτελούσε πλήγμα. Απαιτήθηκε καμπάνια με προεξάρχοντα τον εκτοκυματικό δικαιωματισμό και με την υποστήριξη της μίας εταιρείας η οποία πλέον ήλεγχε το 82% του Διαδικτύου 6.0 προκειμένου να αναγνωριστεί τα τελευταία δύο χρόνια ότι οι υβριδικοί trans, στην πραγματικότητα αποτελούσαν ευλογία: μπορούσαν να εργάζονται το ίδιο και περισσότερο εντατικώς, αλλά και αποτελεσματικώς, χωρίς να επιβαρύνουν διόλου τα δημόσια οικονομικά και το σύστημα της υγείας. Αντιθέτως: με την χρήση ενός ειδικού ορού μπορούσαν να μεταφορτώνουν σταδιακώς την συνείδησή τους, εγκαταλείποντας τους περιορισμούς του φυσικού κόσμου αλλά παραμένοντας το ίδιο ή και περισσότερο ενεργοί.

Κάπως έτσι, μετά από μια ηλεκτρονική αίτηση περί δικαιώματος στην διαρκή σύνδεση και συνέχιση δια της κυκλικής επανάληψης, ανακουφιστικά καθισμένος στην πολυθρόνα του από συνθετικά υλικά επανασυνδέθηκε στον πλανήτη Κλάους. Και ήταν όλα υπέροχα. Ήταν όλοι εκεί, όλοι οι φίλοι, οι συγγενείς, οι αγαπημένες και οι αγαπημένοι του, τα ζώα που τον είχαν συντροφεύσει, τα Χριστούγεννα που ήθελε να ξαναζήσει, οι συγκινήσεις που ήθελε να τον συγκινούν για πάντα. Ο πλανήτης των ατελείωτων Χριστουγέννων όχι μόνο είχε τον πραγματικό Άγιο Βασίλη αλλά και δεν ξεστόλιζε ποτέ. Μπορούσε να προσδοκά μια Χριστουγεννιάτικη αιωνιότητα, ευγενική χορηγία από τον Μαρκ 4.0. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα