ΑΘΗΝΑ
12:27
|
26.04.2024
Σε βάρος των δύο ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν, με την αυτόφωρη διαδικασία, οι δύο συλληφθέντες, 43 και 36 ετών, μετά το μπαράζ εφόδων της ΕΛ.ΑΣ., το προηγούμενο 24ωρο, σε συνδέσμους οπαδών της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου -μεταξύ άλλων- κατασχέθηκαν μαχαίρια, λοστοί, φωτοβολίδες κι άλλα αντικείμενα.

Εις βάρος τους, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με τις ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν, οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως ήταν υπεύθυνοι ισάριθμων συνδέσμων.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 13 συνδέσμους οπαδών, διαφόρων συλλόγων της πόλης και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Αφορμή στάθηκε η δολοφονία του 19χρονου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου, αλλά, όπως έγινε γνωστό, η αστυνομική επιχείρηση δεν συνδέεται με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του αιματηρού επεισοδίου.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Αττική, σε συνέχεια των ερευνών στην Θεσσαλονίκη, μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος τους άτυχου 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα