ΑΘΗΝΑ
02:52
|
09.05.2024
Ο κωμικός εξήγησε στις κάμερες τον λόγο που βρέθηκε χθες στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στα Προπύλαια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καυστικός και πάντα επίκαιρος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εξήγησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τον λόγο της δικής του παρουσίας στη χθεσινή αντιπολεμική συναυλία της «Αλληλεγγύης για όλους» στα Προπύλαια.

 
«Καμία σχέση με τη συναυλία. Εγώ ήρθα να υπερασπιστώ τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τον πρόσβαλε ο Αγγελάκας κι ο Δημήτρης Μητσοτάκης» δήλωσε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μπροστά στις κάμερες.

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Ζήλος

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην οποία ειρωνεύτηκε τους καλλιτέχνες που μετέχουν στη συναυλία ειρήνης που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου στα Προπύλαια.

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη», απάντησε ο Γιάννης Αγγελάκας στον γιο του Πρωθυπουργού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Με θερμό καλοκαίρι απειλεί τον Λίβανο το Ισραήλ

Το φοιτητικό κίνημα θα ρίξει τον Μπάιντεν;

Γερμανία: Επιστολή καθηγητών υπέρ των φιλοπαλαιστινιακών καταλήψεων στα πανεπιστήμια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα