ΑΘΗΝΑ
10:51
|
26.04.2024
Δύο σκίτσα του Μοχαμάντ Σαμπανέχ μετά το μακελειό με τους δέκα νεκρούς στη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ανάληψη δράσης από τη μεριά του ΟΗΕ μετά το μακελειό με θύματα τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιους σε επίθεση του ισραηλινού στρατού στη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, ζήτησε ο διπλωματικός «παρατηρητής» της Παλαιστινιακής Αρχής στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, Ριάντ Μανσούρ. «Τα Ηνωμένα Έθνη, που υποτίθεται πως είναι στο πλευρό των αδυνάτων και των ευάλωτων, θα έπρεπε να είναι στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού» τόνισε ο Ριάντ μιλώντας μετά την τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Σε επιχείρηση χθες των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων κατά τριών μελών της παλαιστινιακής οργάνωσης «Φωλιά των Λιονταριών» στη Ναμπλούς, δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν.

Η παλαιστινιακή πρεσβεία στην Ελλάδα κατήγγειλε τη νέα θηριωδία του ισραηλινού στρατού χαρακτηρίζοντάς την «έγκλημα πολέμου».

Δημοσιεύουμε δύο σκίτσα του Παλαιστίνιου εικονογράφου Μοχαμάντ Σαμπανέχ, τα οποία αποτυπώνουν την κατάσταση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι 2024: Βγήκαν οι «σκούπες» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θαύμα! Θαύμα!

17η Απρίλη-Γενική Απεργία για το 59%;  

ΕΣΥ καλά;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα