ΑΘΗΝΑ
01:51
|
25.04.2024
«Λίγες μέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, η κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική σε θέματα ιδιωτικοποιήσεων».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν σήμερα στη 1 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι του Παίδων «Αγία Σοφία», αντιδρώντας στην πρόθεση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει το Ογκολογικό Κέντρο του Νοσοκομείου, μετατρέποντάς το σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.

Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους γιατροί και προσωπικό του Νοσοκομείου, την ώρα που το νομοσχέδιο συζητείται στη Βουλή και αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα τονίζουν πως όχι απλά πρόκειται για μια απαράδεκτη ιδιωτικοποίηση μια μονάδας που αποτελεί πρότυπο για τη χώρα μας, αλλά για μια κίνηση που θα βλάψει σοβαρά τις ιατρικές υπηρεσίες σε μια τόσο ευαίσθητη ομάδα, όπως τα παιδιά με καρκίνο.

Με τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα» στο πλευρό τους, αλλά και με το σύνολο των σωματείων γιατρών και εργαζομένων του ΕΣΥ οι γιατροί του «Αγία Σοφία» συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες, ενώ η ΠΟΕΔΗΝ έχει εξαγγείλει απεργία για την ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου.

«Λίγες μέρες μάλιστα μετά την τραγωδία των Τεμπών, η κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική σε θέματα ιδιωτικοποιήσεων στα δημόσια κοινά αγαθά, πόσο μάλλον σε θέματα υγείας», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα