ΑΘΗΝΑ
05:43
|
20.04.2024
Με συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη επιχειρεί ο πρωθυπουργός να περιορίσει το πολιτικό κόστος του εγκληματικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πιστός στην επικοινωνιακή τακτική των μαγνητοσκοπημένων συνεντεύξεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη φαίνεται πως επιχειρεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να περιορίσει το πολιτικό κόστος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη ενόψει των εκλογών, πιστός στην επικοινωνιακή τακτική των μαγνητοσκοπημένων συνεντεύξεων σε φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης. 

Την ώρα που η χώρα βοά σχετικά με τις πολιτικές ευθύνες που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ο πρωθυπουργός επέλεξε να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha TV, στην οποία όπως προαναγγέλεται «απαντά στα ερωτήματα των νέων» και ενημερώνει για «την αυτοκριτική του και τις αποφάσεις του».

Συνέντευξη με «άρωμα» υποκλοπών

Υπενθυμίζεται ότι με πανομοιότυπο τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου είχε διαχειριστεί και το σκάνδαλο των υποκλοπών, με τον Κ. Μητσοτάκη να αποφασίζει τον Νοέμβριο να «απαντήσει» στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σχετικά με τις παρακολουθήσεις, μέσω συνέντευξης στον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, την ώρα που δεν είχε δεχτεί να εμφανιστεί ενώπιον της αρμόδιας ευρωπαϊκής επιτροπής που διερευνούσε το ζήτημα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα