ΑΘΗΝΑ
22:37
|
05.05.2024
Εγώ θα σας πω τι θα ψηφίσετε, που θέλετε και επανάσταση!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και εάν νομίζατε ότι τα χειρότερα έχουν έρθει και τα έχουμε ήδη ζήσει, πλανάσθε πλάνην οικτράν! Από ότι φαίνεται, αυτές οι εκλογές θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη ζωή μας – δυστυχώς – με τους πολιτικούς της Ελλάδας, να έχουν εξαντλήσει κάθε μέσο, με σκοπό να λάβουν τις πολυπόθητες ψήφους στις 21 Μαΐου.

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο λοιπόν, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, με περισσότερους από 560 χιλιάδες χρήστες να το έχουν δει μόνο στο TikTok, καταγράφοντας μια απίστευτη στιγμή από την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στα γραφεία μιας εταιρείας.

Αρχικά, τη συζήτηση ανοίγει, με αδιανόητα υπεροπτικό ύφος, ο CEO της εταιρείας, το «αφεντικό» δηλαδή, και προχωρά σε μια άνευ προηγουμένου προειδοποίηση προς τους εργαζόμενους, λέγοντάς τους ξεκάθαρα και ωμά «Η δουλειά μας και το μέλλον μας, εξαρτώνται από μια χώρα κυβερνημένη και μια σωστή κυβέρνηση. Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες και θυμάστε τι γινόταν. Εγώ δεν (πήγε να πει «θα σας επιτρέψω», αλλά το έκοψε) είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα και σας το έχω αποδείξει (ο νοών νοείτω!!), είμαι όμως δίκαιος. Και επειδή είναι άδικο (!) να την πληρώσουμε όλοι, επειδή κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ-ψ σας λόγους (!!!) πρέπει ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ».

Αγαπητοί φίλοι, δεν έχουμε παρέμβει καθόλου στον παραπάνω μονόλογο, όσο κι αν αυτό φαντάζει ένα κακόγουστο αστείο. Δυστυχώς, είναι πέρα για πέρα αληθινός μονόλογος ή μάλλον προειδοποίηση ή μάλλον διάταγμα του αφεντικού προς τους είλωτ.., συγγνώμη, υπαλλήλους. Και για του λόγου του αληθές, ακολουθεί το βίντεο για να το ακούσετε με τα αυτιά σας:

@marka147

♬ original sound – Marka1

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της ανεκδιήγητης προειδοποίησης του CEO προς τους εργαζομένους, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν έβγαλε κουβέντα, ούτε τον βλέπουμε φυσικά, να απορεί ή να τον διακόπτει στο άκουσμα αυτών, παρά μόνο σωπαίνει και φαίνεται να κουνάει το κεφάλι του καταφατικά. Ολοκληρώνοντας λοιπόν, τον μονόλογό του ο CEO, τον λόγο παίρνει κατευθείαν ο κ. Άδωνις, λέγοντας «Ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει» με το αφεντικό να απαντάει «Ναι, ναι εντάξει»!!!

Φυσικά, ακολουθούν μερικά σχόλια των χρηστών του TikTok για αυτό το «υπέροχα δημοκρατικό» βίντεο:

Καληνύχτα Κεμάλ…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα