ΑΘΗΝΑ
04:18
|
04.05.2024
Κινητοποίηση το απόγευμα της Πρωτομαγιάς για την υπεράσπιση του άλσους της Ακαδημίας Πλάτωνα και την εκρίζωση εκατοντάδων δέντρων στη σκιά μεθοδεύσεων Μπακογιάννη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συγκέντρωση και μουσική πορεία ενάντια στην καταστροφή του αρχαιολογικού άλσους της Ακαδημίας Πλάτωνα καλεί το απόγευμα της Πρωτομαγιάς η Πρωτοβουλία Αγώνα για το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα καθώς και Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη και τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα κατακεραυνώνοντας την δημαρχία Μπακογιάννη για την εργαλειοποίηση του πάρκου και την πρόσκληση σε σε «πικ νικ για μικρούς και μεγάλους» στο πλαίσιο του Athens Urban Picnic, την ώρα που προγραμματίζει την άμεση εκρίζωση εκατοντάδων δέντρων από τον σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου του δυτικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων. 

Διαβάστε επίσης: Διαφημίζει πικ-νικ στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα ο Μπακογιάννης ενώ μεθοδεύει ξερίζωμα εκατοντάδων δέντρων

«Αναπνεύστε Παντεσπάνι! Στην Αθήνα αντιστοιχούν 0,96 τμ πρασίνου ανά κάτοικο» σημειώνουν σε καυστικό ύφος οι συλλογικότητες συμπληρώνοντας πως «”314 δέντρα θα απομακρυνθούν άμεσα από το πάρκο της Ακ. Πλάτωνα” δηλώνει ο δήμος Αθηναίων και οργανώνει πικ νικ στο χώρο! Σήμερα, μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις, όλοι και όλες υπερασπιζόμαστε το αρχαιολογικό άλσος της Ακαδημίας Πλάτωνα».

Διαβάστε επίσης: «Όχι» από κατοίκους και συλλογικότητες στις μεθοδεύσεις για καταστροφή του άλσους της Ακαδημίας Πλάτωνα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα