ΑΘΗΝΑ
07:19
|
01.03.2024
Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί το αν και πώς οι αρχές του Βορειοανατολικού Σόμερσετ θα επιχειρήσουν να εξαφανίσουν το πρόβλημα πριν από τους εορτασμούς του Σαββατοκύριακου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βάνδαλοι στη βρετανική πόλη Μπαθ κούρεψαν μια τεράστια φαλλική εικόνα στο κανονικά «άψογο γκαζόν» μπροστά από το εμβληματικό κτίριο της Βασιλικής Ημισελήνου. Το γκαζόν πρόκειται να φιλοξενήσει ένα κομψό πικνίκ-πάρτι το Σάββατο για τον εορτασμό της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Οι κάτοικοι του κτιριακού συγκροτήματος του 18ου αιώνα ξύπνησαν το πρωί της Πέμπτης και βρήκαν το γιγαντιαίο μέλος κουρεμένο στο γρασίδι τους, ανέφερε το Somerset Live. Αν και στερείται λεπτομέρειας, το φαλλικό σύμβολο είναι αρκετά συμμετρικό και σημαδεύει κάθετα περίπου στο κέντρο της διάσημης γεωργιανής αρχιτεκτονικής πρόσοψης του συγκροτήματος.

Η ταυτότητα των ενόχων είναι άγνωστοι και οι κάτοικοι «είναι μπερδεμένοι ως προς το ποιος είναι υπεύθυνος», ανέφερε το τοπικό δίκτυο.

Ένας κάτοικος εξέτασε τον τόπο του εγκλήματος και προέβη στην υπόθεση ότι μπορεί το υπερμέγεθες πέος να μη σχηματίστηκε με κούρεμα του γκαζόν αλλά να σχεδιάστηκε με «προσεκτικά απλωμένο ζιζανιοκτόνο».

Όποια και αν ήταν η μέθοδος των καλλιτεχνών, το πέος εμφανίστηκε δύο μέρες πριν ο χλοοτάπητας να φιλοξενήσει ένα πάρτι στέψης με θέμα τη Γεωργιανή Εποχή. Σύμφωνα με ένα φυλλάδιο για το πάρτι, οι προσερχόμενοι καλούνται να «γιορτάσουν την 300η επέτειο της γεωργιανής εποχής» και μπορούν «να στολίσουν το δικό τους βασιλικό στέμμα, να παρακολουθήσουν επιδείξεις για τη βασιλική μόδα και να επισκεφτούν τον μάγειρα κουζίνας της γεωργιανής εποχής που μαγειρεύει νόστιμες συνταγές».

Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί το αν και πώς το Συμβούλιο του Μπαθ και του Βορειοανατολικού Σόμερσετ θα επιχειρήσει να εξαφανίσει το πέος πριν από τους εορτασμούς του Σαββατοκύριακου.

Ο Κάρολος Γ’ θα στεφθεί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ το Σάββατο, αν και κυβερνά από τότε που πέθανε η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ Β’, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα προσωρινή λύση για αποτροπή της παράλυσης του κράτους στις ΗΠΑ

Τουλάχιστον 10 τα παιδιά στη Γάζα που πέθαναν από πείνα και δίψα

Γάζα: Σφαγή 112 πεινασμένων Παλαιστινίων έξω από το νοσοκομείο αλ Σίφα

Πού δρουν οι περισσότερες συμμορίες ανηλίκων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα