ΑΘΗΝΑ
20:35
|
07.05.2024
Δύσκολη η επόμενη μέρα...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την κάλπη να έρχεται ολοένα και πιο απειλητικά κοντά μας (βλέπε: 15 βασανιστικές μέρες), οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με τη πιο δύσκολη απόφαση «Ποιο κόμμα να ψηφίσω;».

Και εδώ λοιπόν, έρχονται οι εκπρόσωποι των κομμάτων (όσα έμειναν δηλαδή) να διευκολύνουν τον πολίτη, αποδεικνύοντάς του καθημερινά τη σκληρή προεκλογική τους εκστρατεία, τις δεκάδες περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με ομιλίες σε πόλεις και χωριά και φυσικά μην ξεχνάμε και την πρόσφατη κοινωνικοποίηση των πολιτικών μας μέσα από τα social media.

Δύσκολη η απόφαση των πολιτών για την κάλπη λοιπόν ή μήπως όχι; Το σκίτσο του Πέτρου Τσιολάκη έρχεται να μας θυμίσει όλα τα προβλήματά μας, θέματα υγείας, οικονομίας, παιδείας, ασφάλειας, κοινωνικά ζητήματα, τα ιδανικά μας, πριν πάμε στις 21 Μαΐου και ρίξουμε αυτή την πολυπόθητη ψήφο μέσα στην κάλπη.

Μήπως είναι καιρός να κρίνουμε αυστηρά όλους αυτούς, που μας κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια, όλους αυτούς που άφησαν το «αποτύπωμά» τους πάνω μας, τάζοντάς μας φύκια για μεταξωτές κορδέλες;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισβολή στη Ράφα

Ένα σκίτσο του Ιορδανού Emad Hajjaj για τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών εν μέσω διαπραγματεύσεων για εκεχειρία.
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Η SBU ισχυρίζεται ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα