ΑΘΗΝΑ
23:16
|
07.05.2024
Η γυναίκα είδε πινακίδες για την όμορη του Ελ Πάσο Μεξικανική πόλη, Χουάρες. Ο ταξιτζής κατέληξε έπειτα από μέρες στην εντατική.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ κατηγορήθηκε για φόνο αφού πυροβόλησε έναν οδηγό της Uber που νόμιζε ότι την απήγαγε, ανακοίνωσε, σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία στη συνοριακή πόλη Ελ Πάσο του Τέξας, η Φοίβη Κόπας πίστευε ότι οδηγείτο στο Μεξικό.

Στη συνέχεια πυροβόλησε τον οδηγό Ντανιέλ Πιέδρα Γκαρσία, ανέφεραν οι αρχές. Ο 52χρονος πέθανε στο νοσοκομείο μετά από αρκετές ημέρες στην εντατική.

Καθώς ήταν στο αυτοκίνητο, η Κόπας είδε πινακίδες κυκλοφορίας που έγραφαν Χουάρες, Μεξικό, σύμφωνα με αστυνομικά έγγραφα.

Οι δύο πόλεις βρίσκονται δίπλα-δίπλα εκατέρωθεν των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού.

Τα αστυνομικά έγγραφα προσθέτουν ότι αφού σκέφτηκε ότι την απήγαγαν, η Κόπας τράβηξε ένα όπλο από την τσάντα της και πυροβόλησε τον οδηγό στο κεφάλι. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο χτύπησε σε εμπόδια πριν σταματήσει.

Η Κόπας – η οποία κατάγεται από το Κεντάκι αλλά επισκεπτόταν τον φίλο της – φέρεται να κάλεσε τότε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911, τράβηξε μια φωτογραφία του οδηγού και την έστειλε με μήνυμα στον φίλο της.

«Η έρευνα δεν υποστηρίζει ότι έλαβε χώρα απαγωγή ή ότι ο Πιέντρα παρεκκλίνονταν από τον προορισμό της Κόπας», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας του Ελ Πάσο.

Ο Πρόεδρος του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ (ΑΜΛΟ), τόνισε πρόσφατα το πόσο μεγάλο πρόβλημα δημιουργεί στο Μεξικό η νόμιμη πώληση όπλων στη γείτονα χώρα. Οι πινακίδες κυκλοφορίας στις ΗΠΑ που αναφέρονται στους δρόμους που οδηγούν στο Μεξικό επισημαίνουν στους Αμερικανούς ότι στο Μεξικό η οπλοφορία δεν είναι νόμιμη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Η SBU ισχυρίζεται ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα