ΑΘΗΝΑ
12:51
|
26.06.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Από τη σειρά «Fargo», εμπνευσμένη από το ομώνυμο έργο των αδελφών Κοέν.

«Τα ζώα, είναι ό,τι μας απέμεινε από τον παράδεισο». Μόνο για αυτό, τον αγαπήσαμε. Εντάξει, όχι μόνο για αυτό. Καλό ταξίδι, Μίλαν.

Μορφωμένη, έξυπνη, σοβαρή και προοδευτική. Αλλά, οι ηγέτες, είναι φτιαγμένοι από άλλα υλικά. Μακάρι να με διαψεύσει.

Pass, για να πας, να μας ξαναψηφίσεις… ή πώς η (πολιτική ) οκνηρία που καλλιεργείται, απλώνεται και εμπεδώνεται στην πράξη, με το δόγμα του «δος ημίν σήμερον», καταργεί το «δος ημίν αύριον»… και κρίμα που για το τελευταίο, πέθανε κόσμος σε ξερονήσια και σε μάντρες στρατοπέδων, από εκτελεστικά αποσπάσματα. Τι μας συνέβη; Τι πάθαμε;

…Ή με μικροπρέπεια.

Μία τα τανκς, ενάντια σε πολίτες και τώρα αυτό, δεν μπορεί, η Λεπέν, πρέπει να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Και προφανώς, «τα παίρνει τα γράμματα», ο ελάχιστος. Ή δυστυχώς…

Μπα, δεν ιδρώνει το αυτί τους, γιατί αυτοί, ούτως ή άλλως, διαβιούν σε χώρους προστατευόμενους, με αιρκοντίσιον. Εμείς, τα γνωστά: απλώς, τέτοιες μέρες, δεν παραγγέλνουμε.

Υπάρχουν και αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, στον κόσμο, σαν τον κ. Μαραγκοζάκη. Αλλά, υπάρχει κι ένα σάιτ εδώ που τα λέμε, μέσα στον ορυμαγδό του lifestyle και της ανοησίας, που κάνει τέτοια ρεπορτάζ και τα ανεβάζει. 

Δρυός πεσούσης… τα ρεπορτάζ, λένε, ότι έχει συμφωνήσει για υποψήφια ευρωβουλεύτρια στις επόμενες ευρωεκλογές, με το ΚΚΕ.

Ο Γκοντό, μπορεί και να είχε προ-φτάσει, το ΕΚΑΒ, όχι.

Κομπάι Σεγκούντο. Έγινε παγκόσμια γνωστός σε ηλικία 90 ετών, από τον Βιμ Βέντερς και τον Ράι Κούντερ, μέσα από το διάσημο άλμπουμ, «Buena Vista Social Club».

Περιόδευε και έγραφε μουσική, μέχρι τον θάνατό του στην Αβάνα, στις 14 Ιουλίου του 2003. Πέθανε σε βαθύ γήρας 95 χρονών και ήταν εκείνη τη στιγμή, ο μεγαλύτερος σε ηλικία, ενεργός μουσικός στον κόσμο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιές στον Ασπρόπυργο και στη Λακωνία

Βίαιη προσαγωγή ανήλικου προσφυγόπουλου στο Θησείο

Νορβηγικό συνταξιοδοτικό ταμείο γυρίζει την πλάτη στην Caterpillar λόγω Γάζας

Tesla: Τέταρτη ανάκληση των φουτουριστικών οχημάτων Cybertruck

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα