ΑΘΗΝΑ
10:02
|
06.05.2024
Η συζήτηση για τους εξωγήινους, τα UFO και τις σχέσεις των ΗΠΑ με αυτά επανήλθαν απόψε σε αίθουσα συνεδρίασης της Γερουσίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκηνές από το γνωστός σήριαλ μυστηρίου της δεκαετίας του 1990  X-Files εκτυλίχθηκαν σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Επιτροπής Πληροφοριών της αμερικανικής γερουσίας όταν ένας μάρτυρας,  πρώην αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ο Ντέιβιντ Γκρας (David Grusch)  κατέθεσε πως βρέθηκαν πιθανώς «μη ανθρώπινο βιολογικό υλικό» σε περιοχές όπου βρέθηκαν ίχνη συντριβής ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας.

Πριν περίπου έναν μήνα, (Ιούνιο του 2023) ο Γκρας ως αξιωματικός της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας και πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών είχε και τότε αποκαλύψει δημόσια ότι ανώνυμοι αξιωματούχοι του είπαν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί ένα εξαιρετικά μυστικό πρόγραμμα ανάκτησης UFO και πως διαθέτει μη ανθρώπινα διαστημικά σκάφη και βιολογικά δείγματα.

Ο μάρτυρας, που ήταν στο ειδικό γραφείο του Πενταγώνου για Άγνωστα Ανώμαλα Φαινόμενα, απαντώντας απόψε σε ερωτήσεις της Ρεπουμπλικάνας γερουσιάστριας, Νάνσι Μέις, επανέλαβε τα ίδια στοιχεία επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να αποκαλύψει περισσότερα γιατί αρκετά στοιχεία τέτοιων υποθέσεων παραμένουν απόρρητα. Τόνισε πάντως πως θα μπορούσε να αναφέρει πιο συγκεκριμένα στοιχεία σε συνάντηση «κεκλεισμένων των θυρών» και όχι δημόσια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα