ΑΘΗΝΑ
20:04
|
04.05.2024
Την είδηση ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας τονίζοντας πως προωθείται άμεσα προς υπογραφή σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προς υπογραφή προωθείται άμεσα Κοινή Υπουργική Απόφαση από τα υπουργεία Άμυνας και Οικονομικών, με την οποία αυξάνεται το πτητικό επίδομα των πιλότων πυροσβεστικών αεροσκαφών, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Εκφράζοντας συλλυπητήρια για τον χαμό των δύο πιλότων, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, στην Κάρυστο πριν λίγες μέρες, ο Δένδιας τόνισε πως η αποστολή των πληρωμάτων είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί γενναιότητα και αυταπάρνηση.

Ανέφερε ότι από το 1977 χάθηκαν 19 ιπτάμενοι «τους οποίους τιμάμε και δεν τους ξεχνάμε», προσθέτοντας: «Η προσπάθεια για την προστασία της περιουσίας και της ζωής των συμπολιτών μας αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας είναι διαρκής, είναι συνεχής και γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Η πολιτεία, η κοινωνία, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι δίπλα σας, σας υποστηρίζει».

Στη συνέχεια έκανε μνεία σε όλους πεσόντες πιλότους-πυροσβέστες αναφέροντας τα ονόματα των: Ιωάννη Μεθενίτη, Μηνά Ατσαλάκη, Δημήτριου Διάνου, Αθανάσιου Μπεσλεμέ, Στέφανου Κουρέλια, Στέργιου Κωτούλα, Μιχαήλ Ζιώτα, Χαράλαμπου Λιάσκου, Νικόλαου Γεωργίου Χαραλάμπου, Σκαμαγκούλη Ιωάννη, Επιτροπάκη Στυλιανό Κελετσέκη, Κωνσταντίνο Παλαμιώτη, Ιωάννη Μυλωνά, Ιωάννη Σκαρασάββα, Δημήτριου Στοϊλίδη, Ιωάννη Χατζούδη, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα