ΑΘΗΝΑ
10:58
|
07.05.2024
Οι αστυνομικοί έκαναν μεταξύ άλλων τις προσαγωγές εννιά Κροατών κοντά στο ξενοδοχείο President στους Αμπελόκηπους θεωρώντας τους ύποπτους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις προσαγωγές ή κρατήσεις 17 Κροατών σε Αθήνα, στα σύνορα των Ευζώνων και στο μεθοριακό φυλάκιο προς Κακαβιά προχώρησαν το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές μετά τις αποδοκιμασίες πολιτών και μερίδα του Τύπου για την ανικανότητά τους να αποτρέψουν την έκρηξη φονικής οπαδικής βίας το βράδυ της Δευτέρας στο στάδιο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα,  επτά Κροάτες συνελήφθησαν στα σύνορα των Ευζώνων καθώς θεωρούνται ύποπτοι ως ενεχόμενοι στη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ  στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα αστυνομικοί έκαναν το απόγευμα τις προσαγωγές άλλων εννιά Κροατών κοντά στο ξενοδοχείο President στους Αμπελόκηπους θεωρώντας τους και αυτούς ύποπτους.

Είχε προηγηθεί και η κράτηση ενός Κροάτη στην Κακαβιά καθώς σύμφωνα με το αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό top-channel.tv ενδέχεται να είναι μέλος της δολοφονικής ομάδας οπαδών της Ντιναμό που δολοφόνησε τον 29χρονο στην Ν.Φιλαδέλφεια.

Στις 19 Αυγούστου ο αγώνας ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Στο μεταξύ η ΟΥΕΦΑ όρισε σήμερα τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ το Σάββατο, 19 Αυγούστου, στις 21.45 το βράδυ.

Η εξέλιξη αναμένεται να αναβάλλει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο της Stoiximan Super League,  αλλά και στον αγώνα Παναθηναϊκού-Ατρόμητου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Αυστραλία: Ο θετός γιος του Σίρσκι συμμετέχει σε μοτοπορεία για την Ημέρα της Νίκης

Λάρισα: 41χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και τον φίλο του

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα