ΑΘΗΝΑ
07:00
|
05.05.2024
Το μαχητικό αεροπλάνο επίδειξης συνετρίβη σε πάρκινγκ κατοικιών στο Μπέλεβιλ των ΗΠΑ.
Συντριβή αεροσκάφους
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απίστευτες εικόνες από τη στιγμή της συντριβής ενός μαχητικού αεροσκάφους στις ΗΠΑ κατέγραψε κάμερα με τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης και να παραπέμπουν σε ταινία δράσης.

Το μαχητικό αεροπλάνο επίδειξης MiG-23 συμμετείχε στην αεροπορική έκθεση «Thunder Over Michigan» την Κυριακή (13/4), όταν λίγο μετά τις 4:00 μ.μ. συνετρίβη σε πάρκινγκ κατοικιών στο Μπέλεβιλ, με τους δύο πιλότους να προλαβαίνουν να εκτοξευθούν.

Οι δύο πιλότοι όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας προσγειώθηκαν στη λίμνη Μπέλεβιλ και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με μικρούς τραυματισμούς, αναφέρουν τα αμερικανικά δίκτυα ενημέρωσης.

«Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης εκτινάχθηκαν με επιτυχία από το αεροσκάφος πριν από τη συντριβή», ανέφερε η αρχή. «Αν και δεν φάνηκε ότι υπέστησαν κάποιους σημαντικούς τραυματισμούς, οι πρώτοι ανταποκριτές μετέφεραν το ζευγάρι σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους».

Οι αρχές ερευνούν τη συντριβή του MiG-23 ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες της παρ’ ολίγον τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα