ΑΘΗΝΑ
10:09
|
05.05.2024
Μετά τις εκατοντάδες απώλειες από ζώα και δάση κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν ανέμελοι να κάνουν το χόμπι τους.
Ελάφια στη Ρόδο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρά την μεγάλη οικολογική καταστροφή που δέχθηκε η Ρόδος και ιδιαίτερα τα δάση μας με όλη την χλωρίδα και την πανίδα τους, κάποιοι εξακολουθούν να βάζουν σε προτεραιότητα το οποιοδήποτε πάρεργο εις βάρος του τόπου μας και προπάντων της φύσης.

Και μπορεί για μας να μοιάζει αδιανόητο να δοθεί άδεια κυνηγιού μετά τις εκατοντάδες απώλειες από ζώα και δέντρα, για κάποιους φαίνεται πως προέχει το να κάνουν το χόμπι τους ζημιώνοντας και άλλο την πληγωμένη μας νήσο.

Δυστυχώς το Δασαρχείο Ρόδου έχει έδωσε άδεια για κυνήγι, όχι εντός των καμένων περιοχών καθως απαγορεύεται εκ του νόμου αλλά εκτός αυτών δηλαδή εκεί που κατέφυγε οτι σώθηκε απο την πυρκαγιά.

Ήδη ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου καλεί τα μέλη να εκδώσουν ή να ανανεώσουν τις άδειες τους για την νέα κυνηγετική περίοδο και να σκοτώσουν ότι επιτρέπεται από τον νόμο σαν να μην έχει συμβεί κάποια τεράστια οικολογική καταστροφή στο νησί μας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Μεξικό: Δύο νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές

Κούβα: Συγκέντρωση και διαδήλωση φοιτητών υπέρ της Παλαιστίνης

Πάσχα και Θεολογία της Απελευθέρωσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα