ΑΘΗΝΑ
06:39
|
28.04.2024
Διακόπηκαν δρομολόγια του Προαστιακού, ενώ εκκενώθηκε και το πάρκινγκ του Θριάσιου νοσοκομείου-Μήνυμα 112 για τοξικούς καπνούς.
Φωτιά στον Ασπρόπυργο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαδοχικές εστίες φωτιάς ξεσπούσαν από το πρωί στην ευρύτερη περιοχή Ασπροπύργου. Συγκεκριμένα, η πρώτη φωτιά ξέσπασε στις 08.35 (22/8) και ακολούθησαν άλλες δύο στις 09.05 και 09.15. Οι εστίες βρίσκονται στις περιοχές Λάκα Κάτσαρη, Νέα Ζωή και Αμμουδιές.

Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική έχει σταλεί μήνυμα 112 για εκκένωση της περιοχής «Λάκκα Κατσαρή» και στη συνέχεια για τους οικισμούς Ποντίων και Βέρας προς Ελευσίνα. 

Το κανάλι OPEN μετέδωσε ότι εκκενώθηκε το πάρκινγκ του Θριάσιου νοσοκομείου λόγω της φωτιάς.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν βιομηχανικές μονάδες, βιοτεχνίες και αποθήκες. Σύμφωνα με το Mega, ήδη οι εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Λίγο πριν από τις 11.30 εστάλη μήνυμα από το 112 για τους τοξικούς καπνούς.

Αυτή την ώρα επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 27 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα και 2 ελικόπτερα.

Η φωτιά φαίνεται να έχει φτάσει μέχρι το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, προς τη βάση των αεροσκαφών Canadair, χωρίς ωστόσο να περάσει την περίφραξή του, καθώς επενέβησαν ένα πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα ελικόπτερο τύπου Erickson που έκανα ρίψεις νερού περιμετρικά.

Διακοπή δρομολογίων του Προαστιακού

Τα δρομολόγια στην γραμμή Κιάτο-Πειραιά θα γίνονται από Πειραιά έως Άνω Λιόσια με τρένο και στο τμήμα Άνω Λιόσια-Νέα Πέραμος θα πραγματοποιείται με Λεωφορείο. Στο τμήμα Νέα Πέραμος-Κιάτο, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κανονικά με τρένο. Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα