ΑΘΗΝΑ
06:24
|
10.05.2024
Και η τηλεόραση των επαναλήψεων καλά κρατεί.
Αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτις άμα λάχει να ούμε…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η σιωπή των αμνών τώρα στις οθόνες σας. Τι θέλετε; Τα άπαντα των σειρών των ’80s του Ψάλτη; Παιδικά κινούμενα σχέδια; Τρέιλερ των φετινών σειρών; Μπορείτε να τα δείτε στην τηλεόρασή σας κάθε μέρα, όλη μέρα. Τι και αν καίγεται ολόκληρη η Ελλάδα; Τι και αν απανθρακώθηκαν 26 μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς;

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Πάρη Παπαδάκη βουλευτή Έβρου με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, οι μετανάστες φταίνε για τις φωτιές και για όλα τα κακά που μας δέρνουν σε αυτή τη χώρα. Ο ίδιος έγραψε στο Facebook του: «Σοβαρές πληροφορίες για λαθρομετανάστες που παρακωλύουν το έργο των πιλότων.. καλώ τα μέλη του συλλόγου Αινήσιο Δέλτα να λάβουμε μέτρα.. να είστε σε εγρήγορση για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ.. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΥΡΙΟΙ!!».

Φίλοι μου, από εδώ και πέρα θα βλέπουμε πολλά τέτοια σχετικά posts, όσο η τηλεόραση είναι απούσα, όσο η ίδια η κυβέρνηση είναι απούσα και φυσικά όσο η ίδια το επιτρέπει. Αλήθεια, από πότε έχουμε να δούμε πολύωρα live στις τηλεοράσεις για τις φωτιές; Ίσως από τις μεγάλες φωτιές στη Βαρυμπόμπη το 2021. Το 2021 φίλοι μου!

Σκίτσο του Πέτρου Τσιολάκη

Η σιωπή των αμνών λοιπόν, και να είμαστε και ευχαριστημένοι. Να είμαστε καλά με το σκοτάδι που μας προσφέρουν τα κανάλια απλόχερα. Να είμαστε χαρούμενοι που καίγεται η Ελλάδα από άκρη σε άκρη και εμείς βλέπουμε σε επανάληψη την «Πολυκατοικία» και το «Ρετιρέ». Να είμαστε καλά που καίγονται άνθρωποι (για κάποιους βέβαια δεν είναι άνθρωποι), ζώα, δάση, σπίτια, επιχειρήσεις και εμείς βλέπουμε ολιγόλεπτες ειδήσεις με ρεπόρτερ να τρέχουν γύρω γύρω από τις φωτιές, να ουρλιάζουν και να ρωτούν τους κατοίκους «πώς νιώθουν» που κάηκε η περιουσία τους.

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2023, αυτή είναι η Ελλάδα του 2.0... ανάσκελα

Δείτε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Πεθαίνοντας μόνος σε ένα παγκάκι στην Πανόρμου…

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα