ΑΘΗΝΑ
01:00
|
01.05.2024
Εν μέσω μιας κυβέρνησης και ενός Πρωθυπουργού που χαζογελάνε, στήνουν σόου, γλύφουν ξένους και ισχυρούς, φτύνουν ξένους και αδυνάμους, ενώ η χώρα παρακμάζει.
Μέγαρο Μαξίμου...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επτακόσιοι (700) νεκροί σε ένα ναυάγιο.

Πενήντα επτά (57) νεκροί σε σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Πάνω από 20 νεκροί σε πυρκαγιές.

Ένας νεκρός από ναζιστική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένας νεκρός ήδη με την πρώτη βροχή του Σεπτεμβρίου και 3 αγνοούμενοι.

Άγνωστος αριθμός νεκρών από την υποστελέχωση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ.

Οι νεκροί ενός εξαμήνου.

Εν μέσω μιας κυβέρνησης και ενός Πρωθυπουργού που χαζογελάνε, στήνουν σόου, γλύφουν ξένους και ισχυρούς, φτύνουν ξένους και αδυνάμους, ενώ η χώρα καίγεται, πνίγεται, λεηλατείται και παρακμάζει.

Όταν το Λιμενικό άφηνε (στην καλύτερη περίπτωση) τους 700 να πνιγούν, ο κανιβαλισμός πολλών εξ ημών επέβαλε μια δημόσια συζήτηση, η οποία κατευθυνόταν προς την ενοχοποίηση των πνιγμένων.

Οι ηλίθιοι (χρήσιμοι ή και άχρηστοι) μην μπορώντας να κατανοήσουν τις αιτίες των φαινομένων νόμιζαν ότι ο πνιγμός των 700 οφειλόταν στο ότι οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί. Το νόμιζαν, διότι έχουν μάθει να μη σκέφτονται και να μη θυμούνται (πώς είναι για παράδειγμα τόσοι πολλοί οι μετανάστες, ενώ ταυτοχρόνως η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη μείωση επί των ημερών της των μεταναστευτικών ροών;).

Οι ηλίθιοι δεν κατανοούν ότι η φύλαξη των συνόρων είναι άλλο πράγμα από την υποχρέωση διάσωσης των ναυαγών.

Οι βλάκες (αυτοί που κάνουν κακό στους άλλους, αλλά και στους εαυτούς τους) προτιμούν να πιστεύουν την κυβερνητική προπαγάνδα, όταν τους ανακουφίζει από δύσκολες σκέψεις, ακόμα και αν αύριο θα πέσουν οι ίδιοι θύματά της.

Οι ηλίθιοι και οι βλάκες δεν κατανοούν ότι η κοινή αιτία όλων των παραπάνω είναι ο αντικοινωνικός κανιβαλισμός, τον οποίο οι «από πάνω» (αγγλόφωνοι και ελληνόφωνοι) διαχέουν στους από κάτω. Δεν είναι μόνο ότι ο Μητσοτάκης πρακτορεύει τα συμφέροντα των ΗΠΑ και κλείνει μεγάλες δουλειές λεηλασίας της πατρίδας όλων ημών με τους φίλους του. Είναι επιπλέον ότι η δική του αντικοινωνικότητα, η αντικοινωνικότητα των ολιγαρχών, των υπουργών, των πολιτικάντηδων-κρετίνων της αντιπολίτευσης μεταφέρεται και μεταφράζεται από ολοένα μεγαλύτερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας ως λευκή επιταγή να φτιάξουν τους δικούς τους, αντικοινωνικούς-κανιβαλικούς κύκλους εξουσίας.

Ο 36χρονος που δολοφονήθηκε από το πλήρωμα του πλοίου στον Πειραιά είναι θύμα αυτής της πανούκλας, του αντικοινωνικού κανιβαλισμού που κατακυριεύει την κοινωνία μας. Από τη μια, κύκλοι εξουσίασης, θύλακες αντικοινωνικών συμπεριφορών μέχρι του σημείου δολοφονικότητας και από την άλλη, απόλυτη γελοιότητα και απώλεια ενσυναίσθησης. Μπορούμε να χαζογελάμε πάνω σε πτώματα και να πανηγυρίζουμε σε αποκαΐδια, με υποσχέσεις ελεημοσύνης και ψέματα από όσους καταληστεύουν τις ζωές μας.

Ο κρετινισμός εκείνων που έπεισαν ένα λαό ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και τώρα αναζητούν έμπνευση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κουμπώνει με την αντικοινωνικότητα των τωρινών και με την παθητικότητα των από κάτω.

Η κοινωνία μας παίρνει σκληρά ναρκωτικά. Πρέπει να μάθουμε να δαγκώνουμε το διπλανό μας και μετά να πέφτουμε σε αποχαύνωση μέχρι την επόμενη δόση που θα μας ξυπνήσει με κραυγές που ζητούν να κάψουμε τον όποιο πιο αδύναμο. Έλληνες και ξένοι γινόμαστε ένα αντικειμενικώς, είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι. Είτε στη θέση της πυράς των αδυνάμων, είτε στον αντικοινωνικό κανιβαλισμό των δυνατών.

Πνιγμός λοιπόν η ποινή και για τον 36χρονο στον Πειραιά.

Πυρά για τους μετανάστες στη Δαδιά και τους βοσκούς σε άλλα μέρη.

Μαχαίρι από τους ναζί για τον 29χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πνιγμός για τους 700.

Πνιγμός για όσους δεν κλείστηκαν στα σπίτια τους όταν ήρθαν αυτά που κάποτε λέγαμε πρωτοβρόχια.

Θάνατος σε καρότσες και σε πεζοδρόμια για όσους έμειναν σε μια χώρα της οποίας το κατεστημένο πανηγύριζε όταν έκλεινε νοσοκομεία και απέλυε υγειονομικούς.

Πανούκλα κοινωνική που αντιμετωπίζεται μόνο με επανάσταση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα