ΑΘΗΝΑ
17:28
|
21.06.2024
Οι αποφάσεις για καρατομήσεις στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ανακοινώθηκαν μετά το πόρισμα Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποπέμφθηκε από τη θέση του Λιμενάρχη Πειραιά και ο Διοικητής του Α’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε σχέση με την τραγική δολοφονία του 36χρονου Κρητικού, Αντώνη Καργιώτη, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού να παραπεμφθούν σε άμεσο πειθαρχικό έλεγχο τέσσερα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τους οποίους προκύπτουν ευθύνες σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ που ολοκληρώθηκε σε σχέση με τη δολοφονία του 36χρονου Καρυώτη στο πλοίο Blue Horizon.

Τέλος, διατάχθηκε η άμεση επιστροφή αποσπασμένων στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από Υπηρεσίες του Υ.ΝΑ.Ν.Π. στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, προς ενίσχυση της επιτήρησης και αστυνόμευσης του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιδράσεις για κλειστό Πεδίο του Άρεως: Λογική του παραλόγου ή δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Πυροσβεστική: 45 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα-Μαίνονται οι φωτιές σε Μεγαλόπολη-Κρανίδι-Μεγάλη φωτιά στο Αλποχώρι Ηλείας (upd)

Απόλυση τεσσάρων δικαστών από τον ΄Αρειο Πάγο

Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία: Μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα