ΑΘΗΝΑ
03:58
|
30.11.2023
Δυναμώνει το κίνημα υπεράσπισης του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου, ενάντια στην προσπάθεια περίφραξης του χώρου.
Το μόνο αυτοδιαχειριζόμενο εργαστάσιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο κάλεσμα για υπεράσπιση του κατειλημμένου εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ που βρίσκεται σε κίνδυνο απευθύνει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ και οι εργαζόμενοί της, ενάντια στην προσπάθεια του fund, που έχει αποκτήσει μέσω πλειστηριασμού το οικόπεδο, να το περιφράξει.

Όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ η χθεσινή συγκέντρωση αλληλεγγύης πέτυχε να προασπίσει το εργοστάσιο από ακόμη μια απόπειρα περίφραξης, ενώ υπάρχει κάλεσμα για συνέλευση, σήμερα Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι.

Οι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι δηλώνουν ότι δεν θα παραδώσουν το εγχείρημα αυτοδιαχείρισης αλλά και τον χώρο που αποτελεί, όπως λένε, κομμάτι της ψυχής τους και ο οποίος έχει φιλοξενήσει πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που αποτυπώνεται και στους τοίχους τους.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία υπεράσπισης του εργοστασίου.

Την ίδια στιγμή από τη ΒΙΟΜΕ καταγγέλλεται ότι υπάρχει συντονισμένη απόπειρα φίμωσης, καθώς το Facebook κατέβασε για λίγες ώρες τη σελίδα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, επικαλούμενο παραβιάσεις των κανόνων του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

12 ομήρους θα απελευθερώσει απόψε η Χαμάς-Νέα επιδρομή στη Δυτική Όχθη με 2 νεκρά παιδιά

Παρατείνεται ως τις 8 Δεκέμβρη η αποχή των δικηγόρων στην Αθήνα

Βερολίνο: Παραίτηση ακαδημαϊκού που κατηγορήθηκε για «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

Γιατί χρειαζόμαστε την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα