ΑΘΗΝΑ
08:32
|
27.04.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε μέσα στην καμπίνα του ελικοπτέρου, αφού δεν πρόλαβε να το εγκαταλείψει.
Νεκρός ο πιλότος του ελικοπτέρου στην Εύβοια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πριν από λίγο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στην παραλία Αχλαδιού χθες το πρωί στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το evima.gr, αυτή την ώρα άνδρες του Λιμενικού πραγματοποιούν την ανάσυρση από την θάλασσα του άτυχου άνδρα που κατέληξε στη θάλασσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο πιλότος δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το ελικόπτερο. Κατά τις έρευνες, τον βρήκαν οι βατραχάνθρωποι ακόμη μέσα στην καμπίνα του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε 8 το πρωί της Πέμπτης από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, στις 08:45 ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας, στις 09:00 προσγειώθηκε και στις 10:13 απογειώθηκε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χάθηκε η επικοινωνία του χειριστή και σήμανε συναγερμός στις υπηρεσίες της ΥΠΑ.

Το ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από τις Αφίδνες προκειμένου να παραλάβει γνωστό εφοπλιστή από τον Βόλο, και πιλότος του ήταν ο Μιχάλης Λάμπου, ο οποίος λόγω της κακοκαιρίας, θέλησε να κάνει στάση στο Μαντούδι Ευβοίας.

Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος ένας επιβαίνων, ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ο Λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο οποίος δήλωσε στο evima.gr πως είναι πολύ δύσκολες οι έρευνες καθώς, από τις καταστροφές η θάλασσα έχει γεμίσει με φερτά υλικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα