ΑΘΗΝΑ
02:04
|
05.12.2023
Ο Γιώργος Βουλγαράκης βολτάρει με τη μηχανή χωρίς κράνος και το χαίρεται (video). Η ΝΔ τον έβαλε στον πάγο για χρόνια και τώρα ξανά υποψήφιος...
Βουλγαράκης χωρίς κράνος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα βίντεο που οδηγεί μηχανή χωρίς να φοράει κράνος επέλεξε να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο TikTok ο Γιώργος Βουλγαράκης, πυροδοτώντας πλήθος αντιδράσεων.

Ο κ. Βουλγαράκης, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, οδηγεί χωρίς καμία προστασία σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ στη συνέχεια εξηγεί γιατί δεν φορά κράνος.

«Μου λένε γιατί δεν φοράς κράνος. Εδώ παιδιά, να το κράτος. Δεν προλαβαίνω βάλε-βγάλε. Έχω κι ένα πρόβλημα με τα μαλλιά μου. Μου λένε ‘’καλά εσύ καράφλα τι το θες το κράνος;’’ Ακούστε, ο δήμος έχει κάνει και κοινωνικά κομμωτήρια», λέει στο βίντεο ο κ. Βουλγαράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις αντιδράσεις, το επίμαχο βίντεο «κατέβηκε» από το λογαριασμό του κ. Βουλγαράκη στο TikTok.

Πυρά κατά του Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης, απευθύνοντας ερώτημα στον δήμαρχο εάν είναι ακόμα στο ψηφοδέλτιό του ο Γιώργος Βουλγαράκης.

«Ποιος τα κάνει αυτά; Κάποιος άγνωστος; Όχι. Είναι ο πρώην υπουργός, πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πλέον υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Μπακογιάννη, Γιώργος Βουλγαράκης. Τι ακριβώς μήνυμα στέλνει ο κ. Βουλγαράκης στους συμπολίτες μας και ιδίως στα νέα παιδιά; Σε ποια οδηγική συμπεριφορά τους προτρέπει; Δεν γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο;», επισημαίνει ο κ. Ζαχαριάδης.

Το βίντεο έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πλήθος χρηστών να κατακεραυνώνουν τον κ. Βουλγαράκη.

Ο «πάντα ίδιος» κ. Βουλγαράκης: Ό,τι είναι νόμιμο είναι ηθικό

Τον Σεπτέμβριο του 2008 ο τότε υπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βουλγαράκης, βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής σχετικά με τη συμμετοχή του σε offshore εταιρείες και την εμπλοκή της συζύγου του Αικατερίνης Πελέκη, σε υποθέσεις της Μονής Βατοπεδίου. Ο κ. Βουλγαράκης λοιπόν για πρώτη φορά διατυπώνει το ευφυολόγημα «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη από τη Μαρία Χούκλη (Πέμπτη 4/9/2008) δέχεται το ερώτημα: «Ναι, μπορεί η συμπεριφορά σας να είναι νόμιμη. Ηθική όμως είναι;». Ο υπουργός οργίζεται: «Τι είναι αυτά που λέτε; Ισχυρίζεστε ότι το νόμιμο είναι ή μπορεί να είναι ανήθικο; Τότε πρέπει να αλλάξουμε όλη τη νομοθεσία μας, να την κάνουμε ηθική».

Και ερχόμαστε στο σήμερα και ρωτάμε τον κ. Βουλγαράκη-υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων: Είναι νόμιμο να φοράμε κράνος στο δρόμο; Και αν είναι, είναι και ηθικό κ. Βουλγαράκη;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πώς πέθανε ο Όλιβερ

Ο Όλιβερ, ένα δεσποζόμενο χάσκι στην Αράχωβα πέθανε μετά από άγρια κακοποίηση. Οι φιλοζωικές οργανώσεις απαιτούν τη σύλληψη και τιμωρία του δράστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση χάκερ σε βρετανικό πυρηνικό σταθμό

Τα παιδιά της Ελλάδας ζωγραφίζουν για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Φαρ Ουέστ …σε Νέα Κίο και νοσοκομείο Ναυπλίου

Κατάσκοπος της Κούβας, για 40 χρόνια, Αμερικανός πρέσβης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα