ΑΘΗΝΑ
01:01
|
28.04.2024
Κόλαση ήταν η ζωή της 23χρονης από τις τρεις γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται για τον θάνατό της. Η Φαίη βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.
Δολοφονία Φαίης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκαριστικά είναι όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Κυψέλης με την 23χρονη έγκυο και μητέρα τριών παιδιών Φαίη η οποία είχε εντοπισθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα το 2021, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Σήμερα, 9 Νοεμβρίου 2023, περνούν το κατώφλι του ανακριτή η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης, καθώς τα στοιχεία που προέκυψαν παραπέμπουν στην δολοφονία της. Ειδικότερα, η σπιτονοικοκυρά του θύματος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο, διακοπή κύησης, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εμπορία ανθρώπων για τον θάνατο της Φαίης τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη για την ηλικιωμένη συγκάτοικό τους.

Η μητέρα και η αδελφή του θύματος συνελήφθησαν για συνέργεια για την εμπορία ανθρώπου και για ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία γνώριζαν για την αρρωστημένη δράση της 57χρονης σπιτονοικοκυράς και δεν έκαναν τίποτα, ενώ και οι ίδιες ωθούσαν την 23χρονη στην επαιτεία.

«Τελευταία φορά την είδα με αίματα και σημάδια στο σώμα»

Μία νέα σοκαριστική μαρτυρία για τα φρικτά βασανιστήρια της Φαίης, αποκαλύπτει γειτόνισσα της 23χρονης που μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως είπε, «είδα μία μέρα τα παιδιά να κρέμονται από το μπαλκόνι. Ήρθε η πυροσβεστική και με άδεια εισαγγελέα μπήκαν μέσα και έσωσαν τα παιδιά, ενώ όταν ρώτησαν τη γυναίκα που τους φιλοξενούσε πόσα παιδιά είναι στο σπίτι εκείνη είπε 3 ενώ οι αρχές βρήκαν 4».

Σχετικά με την τελευταία φορά που είδε ζωντανή την άτυχη Φαίη είπε πως «η κοπέλα ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε από το ξύλο που είχε φάει. Είχε αίματα στο λαιμό και εμφανή σημάδια κακοποίησης, έσερνε τα πόδια της, δεν μπορούσε να περπατήσει».

Βασανιστήρια

Μία καθημερινότητα άγριων ξυλοδαρμών, όπου εξωθούσαν την κοπέλα στην πορνεία με αλλοδαπούς πελάτες και στην επαιτεία. Ταυτόχρονα, η «σατανική» σπιτονοικοκυρά κακοποιούσε και έσπρωχνε σε διερχόμενα αυτοκίνητα τη Φαίη για να τη χτυπήσουν, ώστε η ίδια να εκβιάζει  τους ανυποψίαστους οδηγούς για να τους αποσπά χρήματα.

Θύματα συνεχούς κακοποίησης έπεφταν και τα τρία παιδιά της Φαίης μέχρι που με εισαγγελική παρέμβαση απομακρύνθηκαν από αυτό το περιβάλλον, ενώ το θύμα λίγο καιρό πριν πεθάνει από τις κλωτσιές που δέχτηκε στην κοιλιά, έχασε το τέταρτο παιδί που κυοφορούσε.

Το μόνο πρόσωπο που στάθηκε στην αντίπερα όχθη είναι ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε να βρει τους πραγματικούς ενόχους και βρέθηκε μπροστά σε μια αδιανόητη αλήθεια. Όπως δηλώνει τώρα ο πατέρας, «θα δώσω και το αίμα μου για να πέσουν στο σκοτάδι αυτοί που σκότωσαν το παιδί μου».

Ο πατέρας της 23χρονης λέει τώρα, πως δεν είχε καταλάβει όσα συνέβαιναν μέσα στο ίδιο το σπίτι του και η δικηγόρος του και ο ντετέκτιβ που έβαλε βρήκαν τα σοκαριστικά στοιχεία. «Το μόνο που είχα καταλάβει και το φώναζα τότε στην αστυνομία ήταν ότι η κόρη μου, η Φαίη δεν πέθανε γιατί το παιδί μου ήταν υγιές, δεν είχε τίποτα».

Ερευνάται και δεύτερος θάνατος

Όμως η υπόθεση δεν σταματά εδώ. Σε βάρος των τριών γυναικών που συνελήφθησαν, ασκήθηκε βαρύτατη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο και για άλλα συναφή αδικήματα.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία ζούσε και αυτή στο διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου.

Είχε αποδοθεί τότε σε παθολογικά αίτια, ωστόσο μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν από την προανακριτική έρευνα, ανοίγει και πάλι ο φάκελος με το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερη τελεσθείσα ανθρωποκτονία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα