ΑΘΗΝΑ
11:45
|
28.04.2024
Έχουν γίνει ήδη τρεις καταγγελίες γυναικών για τον άγνωστο, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και σε 13χρονο κορίτσι.
Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες στα Εξάρχεια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα Εξάρχεια, ύστερα από καταγγελίες τριών γυναικών ότι μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο ημερών, δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από άγνωστο στην περιοχή.

Στην πρώτη περίπτωση, μια 13χρονη κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, ότι στις 19 Νοεμβρίου στις 14.05 μετά το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην οδό Βαλτετσίου ένας άγνωστος την πλησίασε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της. Όμως, όπως κατέθεσε η ανήλικη, έβαλε τις φωνές και ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 07:15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, μια 29χρονη, κατήγγειλε, επίσης, στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων, ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άγνωστος με χρήση βίας, αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Δέκα λεπτά αργότερα στις 07:25 της 20ης Νοεμβρίου, αυτή την φορά στην οδό Ζωοδόχου Πηγής καταγράφηκε ακόμη ένα περιστατικό. Μία 27χρονη, κατήγγειλε ότι δέχθηκε παρόμοια επίθεση αλλά εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.

Σοκαριστικό βίντεο

Όπως μεταδίδει το lawandorder, o άνδρας φοράει μαύρο μπουφάν, μπλε πουλόβερ και μπεζ παντελόνι. Μπροστά του μια μελαχρινή γυναίκα, που κρατάει μια τσάντα στα χέρια και ο άνδρας τρέχοντας, καταφέρνει να την προλάβει και με μια γρήγορη κίνηση την ρίχνει στο πεζοδρόμιο.

Εκεί ακολουθεί μια αγωνιώδης προσπάθεια της κοπέλας να απομακρύνει τον άγνωστο άνδρα, που έχει ξαπλώσει από πάνω της.

Σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγει τα χειρότερα ξεκινάει να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές της βγήκαν από τα καταστήματα τους και έτρεψαν τον παρολίγον βιαστή σε φυγή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα