ΑΘΗΝΑ
19:11
|
02.03.2024
Ζημιές από βροχές και από προηγούμενα έργα. Άραγε, αυτές οι απουσίες δικαιολογούνται;
Κατεστραμμένος δρόμος στην Ηλεία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναγκασμένος να μένει εκτός σχολείου εδώ και 20 ημέρες περίπου είναι ένας 9χρονος μαθητής από την Νέα Μανωλάδαστην Ηλεία. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πατρίς, δεν υπάρχει τρόπος να προσεγγίσει στο σπίτι του και να τον παραλάβει το ταξί που τον μετέφερε καθημερινά, καθώς ο αγροτικός δρόμος που οδηγεί σ’ αυτό έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από έργο που προηγήθηκε.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η αγροτική οδός έχει γεμίσει με τεράστιες λακκούβες και λάσπες, με το πρόβλημα να γίνεται εντονότερο μετά τις βροχές.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του παιδιού, πριν από ένα 20ημερο περίπου, πραγματοποιήθηκε έργο για την υπόγεια διέλευση αγωγού άρδευσης από ιδιώτη στο σημείο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστραφεί και με την ολοκλήρωση του έργου αυτού να μην γίνει σωστά η αποκατάστασή του. 

Η οικογένεια του 9χρονου ζητά, να αποκατασταθεί στην προηγούμενη κατάστασή του ο αγροτικός δρόμος για να μπορέσει το παιδί να επιστρέψει στο σχολείο. Για το πρόβλημα έχει ενημερωθεί τόσο ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης όσο και ο Γενικός Οργανισμός Εγγειων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Πηνείου-Αλφειού, στον οποίο ανήκει η αγροτική οδός.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού ισχυρίζεται, ότι στον επίμαχο δρόμο έχει γίνει δύο φορές αυτοψία από υπαλλήλους του Οργανισμού, χωρίς όμως να αποδεικνύεται πρόβλημα προσβασιμότητας για οποιοδήποτε ΙΧ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτό το χώμα το θέλουν όλο δικό τους

Συλλαλητήριο: Οι σεισμόπληκτοι του δήμου Τυρνάβου δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία

Μέλος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν και άλλοι δύο σκοτώθηκαν σε επίθεση στη Συρία

Διαδήλωση στα γραφεία της DoValue: Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα