ΑΘΗΝΑ
03:43
|
02.05.2024
Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα, ενώ υποστηρίζεται με μηχανικό αερισμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, μετά τον τραυματισμό του από φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, την ώρα που διεξαγόταν  αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκου.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Κρατικό αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα, ενώ υποστηρίζεται με μηχανικό αερισμό:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Φωτογραφία δημοσίευσε το protothema.gr, στην οποία απεικονίζεται μέρος της ναυτικής φωτοβολίδας που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό, αμέσως μετά την αφαίρεσή της από το σώμα του από τους γιατρούς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αστυνομικός έφτασε στο νοσοκομείο αναίσθητος και, ύστερα από σημαντική απώλεια αίματος, υπέστη καρδιακή ανακοπή. Οι γιατροί κατάφεραν αν τον επαναφέρουν μετά από 10 λεπτά.

Αναβολή της 14ης αγωνιστικής της Super League λόγω αποχής των διαιτητών

Λίγες μόλις ώρες πριν τα επεισόδια στου Ρέντη, ανακοινώθηκε η αποχή των διαιτητών για τη 14η αγωνιστική της Super League, με ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, ύστερα από επιθέσεις και απειλές κατά διαιτητών, όπου αναφέρει:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα