ΑΘΗΝΑ
06:16
|
04.05.2024
Η οικογένεια του 7χρονου θύματος έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το περιστατικό σχολικού εκφοβισμού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρεσιτάλ αναισθησίας από πλευράς της διεύθυνσης του σχολείου καταγγέλλει ο πατέρας του 7χρονου μαθητή που έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού στο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο, με την διευθύντρια να βλέπει «μια ζωγραφιά» στο σώμα του κακοποιημένου παιδιού.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία σε εκπομπή του ALPHA, ο πατέρας δήλωσε ότι, ύστερα από την γνωστοποίηση του περιστατικού, ο ίδιος ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία να συναντηθεί αυτοπροσώπως με την διεύθυνση του σχολείου, ώστε να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

«Δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί ήμουν τόσο χάλια. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν καθίσαμε κάτω, ήταν να της δείξω στο τηλέφωνό μου αυτό το πράγμα», δήλωσε ο πατέρας του θύματος, δείχνοντας στην διευθύντρια του σχολείου φωτογραφία από τα σημάδια του μαρκαδόρου στο σώμα του 7χρονου γιου του.

«Όταν της το έδειξα, το κοιτάει και μου λέει “A, ωραία. Βλέπω μια ζωγραφιά”. Εγώ στο “μια ζωγραφιά” εκνευρίστηκα πιο πολύ. Αλλά έσφιγγα τα χέρια, έσφιγγα τα δόντια να μη μιλήσω και να μην βγω εκτός εαυτού. Και ρωτάω: Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα; Ο διάλογος που κάναμε, δεν έβγαζε άκρη. Ρωτούσε εμένα ποιος ήταν επιτηρητής στο διάλειμμα. Πού να το ξέρω εγώ αυτό; Δεν είναι δουλειά μου να το ξέρω αυτό. Οι ερωτήσεις που μου έκανε, με εκνεύριζαν. Έβλεπα πως το πράγμα δεν βγαίνει πουθενά» δήλωσε ο ευλόγως αναστατωμένος πατέρας.

Η οικογένεια του 7χρονου θύματος έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το περιστατικό σχολικού εκφοβισμού.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα