ΑΘΗΝΑ
08:17
|
27.04.2024
Μετά την ηχηρή διαφοροποίηση του κ. Σαμαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει αίτημα για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
Ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία με τους μετανάστες ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δύσκολη θέση θέλει να φέρει τη ΝΔ-μετά τη διαφοροποίηση Σαμαρά αλλά και μερίδας βουλευτών, όπως ο Θάνος Πλεύρης που συμμερίζονται τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού στην τροπολογία για την άδεια διαμονής σε μετανάστες– ο ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτοντας αίτημα για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας

Την πρόθεσή του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστή ο Γιώργος Γαβρήλος, επικρίνοντας παράλληλα την κυβέρνηση, ότι φέρνει προς ψήφιση μια ρύθμιση μίζερη για τους εργαζόμενους, καθώς αφήνονται εκτεθειμένοι σε έναν κακό εργοδότη.

Ο κ. Γαβρήλος έκανε λόγο για άγχος των Γεωργιάδη-Καιρίδη να μιλήσουν στο ακροατήριο τους, κινούμενοι μεταξύ ιδεοληψίας και μιας πραγματικότητας, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει την τροπολογία. 

«Η ρύθμιση θυμίζει τη φράση σε παλαιά ελληνική ταινία «στάσου, μύγδαλα» που τώρα γίνεται «στάσου, άδεια διαμονής», τόνισε από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Μουλκιώτης, καταλογίζοντας πάντως, αναποτελεσματικότητα στην κυβέρνηση. 

Την πρόθεση του ΚΚΕ να υπερψηφίσουν οι βουλευτές του την τροπολογία Καιρίδη έκανε γνωστή ο Χρήστος Κατσώτης, καλώντας πάντως, την κυβέρνηση να αποσύρει τη διάταξη που συνδέει την άδεια παραμονής με την εργασία, καθώς, όπως είπε, θα εντείνει την αυθαιρεσία της εργοδοσίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα