ΑΘΗΝΑ
22:56
|
17.05.2024
Συνήθη, δυστυχώς, πρακτική κάποιων εργοδοτών η μη καταβολή του δώρου ακόμα και οι πιέσεις να τους επιστραφεί ώστε να είναι όλα νόμιμα, στα χαρτιά.
Συνήθης πρακτική κάποιων εργοδοτών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνήθη, δυστυχώς, πρακτική κάποιων εργοδοτών αποτελεί η μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, με αμέτρητα περιστατικά να καταγγέλλονται κάθε χρόνο, ενώ το φως της δημοσιότητας έχουν δει και καταγγελίες εργαζόμενων ότι καταβάλλεται στους λογαριασμούς τους το νόμιμο ποσό και στη συνέχεια αδίστακτοι εργοδότες με χρήση απειλών τους αναγκάζουν να το επιστρέψουν, ώστε όλα -στα χαρτιά- να φαίνονται νόμιμα.

Το πόσες καταγγελίες φθάνουν ως τις δικαστικές αίθουσες κάθε χρόνο είναι άγνωστο, πάντως, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, υποθέσεις πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Αλεξανδρούπολης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτριας επιχείρησης στην πόλη, έπειτα από καταγγελία εργαζόμενου ότι δεν έλαβε το δώρο Χριστουγέννων.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά στην Καβάλα όπου εργαζόμενοι προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων. Σε βάρος του εργοδότη σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Καβάλας, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα