ΑΘΗΝΑ
15:31
|
30.04.2024
Για θύμα τυφλής οπαδικής βίας έκανε λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ανακοίνωση θανάτου του 31χρονου αστυνομικού.
Πολιτικοί για θάνατο 31χρονου αστυνομικού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του αριστερού του ποδιού, κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 7 Δεκεμβρίου σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αιμορραγικό σοκ και σε κωματώδη κατάσταση. Είχε υποβληθεί σε τρία χειρουργεία, εκ των όποιων το ένα ήταν ο ακρωτηριασμός του αριστερού του ποδιού που είχε βληθεί από τη ναυτική φωτοβολίδα, καθώς αντιμετώπιζε μεγάλο κίνδυνο σηψαιμίας.

Οι γιατροί έκαναν τιτάνια προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με ιατρικούς κύκλους, το πρόβλημα εστιαζόταν στον εγκέφαλο γιατί είχε μείνει περισσότερο από 10 λεπτά χωρίς οξυγόνο λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας από το μεγάλο τραύμα στο αριστερό πόδι του αλλά και της ανακοπής καρδιάς που υπέστη: «Είχε υποστεί εκτεταμένη εγκεφαλική βλάβη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δυστυχώς, δεν υπάρχει επιστροφή. Όσο η καρδιά και οι πνεύμονες λειτουργούσαν οι γιατροί έπρεπε να συνεχίσουν να τον υποστηρίζουν μηχανικά ωστόσο η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη» είπαν στο topontiki.gr ιατρικές πηγές από το νοσοκομείο.

Σήμερα στις 12.34 η καρδιά του έπαψε να ανταποκρίνεται και ο άτυχος 31χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θύματος εξέφρασαν μέσω social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λονδίνο: Νεκρός ένας 13χρονος στην επίθεση με σπαθί- Συνελήφθη ο δράστης

Επίθεση Γεωργιάδη σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς-«Κάφροι, ελάτε αν έχετε τα κότσια»

Κλήση της Κεραμέως στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Ράφα με ή χωρίς συμφωνία εκεχειρίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα