ΑΘΗΝΑ
21:29
|
01.05.2024
Και η λίστα του δολοφόνου με τα θύματα μεγαλώνει, καθώς ο 24χρονος Ντέιβιντ Κόζακ σκότωσε και τον πατέρα του.
Μακελάρης Πράγας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές λεπτομέρειες μετά το αιματηρό μακελειό στην Τσεχία, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι τσεχικές αρχές, ο 24χρονος Ντέιβιντ Κόζακ, που σκότωσε 14 άτομα και τραυμάτισε δεκάδες άλλα, είχε δολοφονήσει μια εβδομάδα πριν, έναν 32χρονο άνδρα και την μόλις δύο μηνών κόρη του.

Όπως ανακοίνωσε η τσεχική αστυνομία, το όπλο που βρήκαν στο σπίτι του δολοφόνου ταιριάζει, σύμφωνα με την βαλλιστική εξέταση, με τις σφαίρες που βρέθηκαν στις σορούς της διπλής δολοφονίας στον εθνικό δρυμό Κλανοβίνσκι κοντά στην τσεχική πρωτεύουσα.

Ωστόσο, εκτός από τη βαλλιστική εξέταση ο δράστης είχε αφήσει σημείωμα στο σπίτι του, που περιείχε την ομολογία του, ότι δηλαδή είχε σκότωσε έναν άνδρα και την κόρη του σε δάσος κοντά στην πόλη στις 15 Δεκεμβρίου του 2023, έξι ημέρες πριν από την επίθεσή του στο Πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, ο μακελάρης, Κόζακ, σκότωσε και τον πατέρα του στο χωριό του Χοστούν, περίπου 20 χιλιόμετρα από την τσεχική πρωτεύουσα, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του σε 17.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα