ΑΘΗΝΑ
14:04
|
18.05.2024
Ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος, μιας και ο δράστης τον κάρφωσε με το μαχαίρι, τύπου «push dagger» στον λαιμό.
Το φονικό έγινε σε μπυραρία δίπλα από την έδρα των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί αύριο, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, ο 44χρονος Νορβηγός που διαμένει τα τελευταία 9 χρόνια στην Ελλάδα, ο οποίος σκότωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης τον 32χρονο αστυνομικό,  σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος, μιας και ο δράστης τον κάρφωσε με το μαχαίρι, τύπου «push dagger» στον λαιμό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει «εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου». Τα συγκεκριμένα μαχαίρια είναι σχεδιασμένα να κρατιούνται στο χέρι με κλειστή την παλάμη, έτσι ώστε να μην γίνονται εύκολα αντιληπτά.

Ο δράστης φέρεται να ήταν θαμώνας του καταστήματος όπου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του 32χρονου αστυνομικού, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι στο πόδι. Ο, εκτός υπηρεσίας, αστυνομικός τότε επενέβη, με αποτέλεσμα να δεχθεί και ο ίδιος επίθεση με το μαχαίρι.

Ο 44χρονος παραμένει προς το παρόν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αρχές έχουν πραγματοποιηθεί, επίσης, αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στον δράστη, ώστε να εκτιμηθεί η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει, κατά την τέλεση του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Επικεφαλής IRNA news: Τα ανεξάρτητα ΜΜΕ να γίνουν η φωνή της Γάζας

Blockout2024: «Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε»

Κρήτη: Διάσωση 32 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα